hola

 

El grup municipal d'ICV-E ha expressat en un comunicat de premsa la seva satisfacció per l'aprovació a la Comissió d’Ensenyament del Parlament de Catalunya d'una resolució que ratifica la continuïtat de l’Escola Els Aigüerols, demana que s’iniciï la construcció de l’escola, que aquesta sigui escola-institut, i que s’asseguri el seu finançament al pressupost de la Generalitat 2016. ICV-E espera que "en aquesta ocasió el Govern de la Generalitat compleixi amb un compromís pendent des de 2012, un compromís amb l’educació pública i amb Santa Perpètua que de forma reiterada ha incomplit el Govern de la Generalitat".

La formació ecosocialista indica també la seva sorpresa pel vot contrari i l'abstenció de JuntsxSí (CDC/ERC) en tres dels quatre punts de la resolució: sobre la dotació econòmica per a la construcció de l'edifici de l'escola i que aquesta sigui escola-institut. El portaveu d'ICV-E, Joan Alcántara, ha recriminat "la manca de rigor i de compromís amb l’escola pública i les necessitats educatives de Santa Perpètua que demostra aquest grup parlamentari". Alcántara considera que "els arguments de JxS són increïbles i inacceptables. Escudar-se en el diàleg amb l’Ajuntament per concloure si és necessari o no una nova construcció educativa indica fins a quin punt aquest grup parlamentari desconeix la realitat del territori i les seves necessitats". El portaveu de la formació recorda que al novembre de 2015 el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat el contingut de la resolució aprovada al Parlament i la va comunicar a tots els grups parlamentaris. "Se’ns fa difícil creure que el grup parlamentari de JxS no tingui coneixement de la moció aprovada a Santa Perpètua. Més aviat sembla una maniobra dilatòria de JxS, principal grup parlamentari que sosté el govern, per no complir amb la resolució aprovada, i això ens preocupa molt", ha remarcat Joan Alcántara.

Al comunicat de premsa, ICV-E a Santa Perpètua expressa que a través del grup parlamentari de Catalunya Sí Que es Pot "farà un seguiment acurat del compliment de la resolució parlamentària i de que el pressupost de la Generalitat pel 2016 inclogui una partida pressupostària suficient per la construcció del nou edifici de l’Escola-Institut Els Aigüerols de Santa Perpètua".


Foto: Imatge de l'Escola els Aigüerols de Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
El Ple debat avui l'ordenança sobre l'ús de l'aigua en situació de sequera
25 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl Ple debat avui l'ordenança sobre l'ús de l'aigua en situació de sequera

El Ple de la Corporació local de l'Ajuntament de Santa Perpètua preveu aprovar avui 25 d'abril de [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política