hola

Durant el Ple d'aquest dijous 31 de març, la socialista Olga Valenzuela va prendre el relleu de Carmen Garrido, que va renunciar a l'acta de regidora durant el mes de febrer. Valenzuela va prometre el seu càrrec i va rebre la felicitació de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i els seus desitjos per a "una bona feina".

Olga Valenzuela ha estat en aquest mandat coordinadora de Via Pública, seguretat i mobilitat, càrrec que, en ser nomenada regidora, ha deixat d'ocupar.

Durant el torn de prec i preguntes la intervenció més destacada va ser la del regidor Albert Bonàs d'Esquerra Republicana de Catalunya. Bonàs va demanar «la retirada del PSC del govern» i "la dimissió del grup municipal per tal de recuperar la confiança de la ciutadania i per aplicar la regeneració política" fent referència a un escrit de fa un any que el grup municipal del PSC va publicar a l'informatiu. Bonàs recuperava així la dimissió de la socialista Carmen Garrido com a regidora del PSC "per incompatibilitat amb l'equip de govern" i, segons va afirmar el regidor d'ERC, per posicionar-se en contra de la proposta del govern d'augment de sou a alguns càrrecs de confiança, proposta que no es va arribar a presentar al ple de gener.

ERC va acusar el PSC d'estar "submís als requisits d'iniciativa", de "desertar dels electors" i de "mirar cap a un altre costat en el cas de la dimissió de la regidora Carmen Garrido".

En resposta a aquestes acusacions, el portaveu del PSC, Víctor Rodríguez, va defensar la gestió del grup municipal socialista al govern i va insistir que la renúncia de Carmen Garrido va obeir únicament a "una qüestió interna del PSC" i que "situacions complicades i traumàtiques les han tingut molts partits, inclòs ERC i no fa massa temps". Víctor Rodríguez va expressar que "en cap moment la renúncia de Garrido va afectar a la governabilitat".

Per la seva part, l'alcaldessa de Santa Perpètua, va criticar la intervenció de Bonàs en no ser "matèria de ple, sinó un tema polític" i va demanar a ERC "no mirar més el passat sinó al futur". L'alcaldessa de Santa Perpètua va defensar el pacte amb els socialistes i va afirmar que "és la voluntat dels dos partits la de governar conjuntament després de posar en comú un seguit d'accions a fer".


Foto: Olga Valenzuela fotografiada ahir a la Sala de Plens / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política