hola

Republicans Santa Perpètua ha criticat la proposta d'alcaldia d'incrementar els sous als càrrecs de confiança, tema que es va retirar de l'ordre del dia. La formació afirma que l'alcaldessa desprès de guanyar les eleccions municipals "amb una amplíssima majoria, ens ha deixat clar quines són les seves preferències en aquesta nova legislatura".

Republicans manifesta que "més enllà de les polítiques socials i laborals que es podrien impulsar amb part d'aquests sous, ens preguntem com pot l'alcaldessa, i l'equip de govern, sentir tan poca empatia pel patiment dels ciutadans del municipi".

La formació republicana considera que "la idea de col·lectiu i de solidaritat, que ha d'imperar en els plantejaments de l'esquerra, haurien de ser suficients perquè l'Ajuntament de Santa Perpètua es solidaritzés amb el dolor dels seus conciutadans, impulsés una baixada de sous i un paquet ambiciós de generació de llocs de treball de qualitat i ajudes socials urgents per pal·liar les grandíssimes dificultats que pateixen les classes populars". Republicans afirma que cobrar un sou digne però no abusiu hauria de ser una exigència personal i política de qualsevol dirigent d'esquerres i critica que la pujada de sous era "en alguns casos de 10.000 euros deixant els sous de dos directius en 50.183,64 euros anuals, altres dos, en 48.183,64 i un d'ells aconseguiria 63.000 euros".


Foto: Imatge d'arxiu d'un acte de Republicans a Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política