hola

ICV de Santa Perpètua coincideix plenament amb el vot contrari de Catalunya Si Que es Pot (CSQP) a la investidura de Carles Puigdemont, de JxS, com a nou president de la Generalitat de Catalunya. Segons afirma la formació ecosocialista en un comunicat, "aquest “no” es considera com una mà estesa a les forces progressistes per configurar una gran aliança pel canvi" i afegeix que aquest canvi " no arribarà de la mà del testaferro de l’expresident Mas de CDC que sempre ha reivindicat el mestratge de Jordi Pujol".


ICV considera que l’acord “in extremis” signat entre JxS i la CUP es basa en la por a les urnes en unes properes eleccions, especialment de Mas i CDC. La formació insisteix que les prioritats són "el rescat ciutadà i la reactivació de l’economia amb criteris socials, igualitaris i mediambientals, de promoció dels serveis públics i del bé comú" i aposta per refer la majoria social pel dret a decidir amb l’objectiu d’un referèndum pactat i reconegut ja que "el full de ruta independentista, avalat per JxS i la CUP, és una enganyifa que juga amb els sentiments de la ciutadania catalana".

D’altra banda, ICV de Santa Perpètua coincideix amb els dubtes plantejats per CSQP en el sentit de que el nou president canviï el rumb de les polítiques aplicades fins ara pel govern de CDC. Es pregunten si el nou president assumirà el fiasco de la privatització d’ATLL, mantindrà els concerts amb les escoles religioses d’elit que segreguen per sexe, o continuarà permetent les greus incursions d’interessos privats en la sanitat pública a través de consorcis, l’explotació de dades sanitàries o la promoció del “turisme sanitari”.


Foto: Isabel Garcia i Manel Llord, membres d'ICV de Santa Perpètua durant una roda de premsa / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política