hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, és diputada provincial a la Diputació de Barcelona en representació d'Entesa pel partit judicial de Sabadell, d'acord als resultats de les eleccions municipals del 24 de maig . Garcia ha promès el seu càrrec durant el Ple de constitució de la Diputació de Barcelona que s'ha celebrat aquest dimecres 15 de juliol i que ha escollit l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, presidenta de l'organisme.

Ahir, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Esquerra (ERC) van presentar un acord per a la governabilitat de l'organisme provincial en el que la convergent Conesa, ostentaria la presidència i el republicà i alcalde de Moià, Dionís Guiteras, la vicepresidència. 

La nova Diputació de Barcelona està formada per 51 diputats, repartits en funció dels resultats de les eleccions municipals: catorze diputats de CiU, onze d'ERC, deu del PSC, set d'Entesa i tres del PP, C's i la CUP. En el cas del partit judicial de Sabadell, al que pertany Santa Perpètua, s'han designat quatre diputats i, a més d'Isabel Garcia, van obtenir representació, amb un diputat, la CUP, ERC i el PSC.

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) del Vallès Occidental, en un comunicat de premsa ha informat que la nova diputada Isabel Garcia ha volgut agrair la confiança i s’ha posat a disposició dels municipis del Vallès Occidental. La primera suplent d’Entesa a la Diputació pel partit judicial de Sabadell serà la regidora de Palau-Solità i Plegamans, Àngels Marcuello, segons informa ICV del Vallès Occidental.


Foto: Isabel Garcia durant el moment de la votació per escollir la presidència de la Diputació de BarcelonaCaptura de la web de la Diputació de Barcelona

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política