hola

La cap de llista de CiU a les eleccions municipals, Alícia Casals, ha presentat la seva dimissió dels seus càrrecs a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i ha sortit al pas de les manifestacions del grup municipal de CiU. Casals ha informat que va adoptar la decisió la mateixa nit de les eleccions i així ho va comunicar al seus companys de partit. Sobre l'escrit del grup municipal ha declarat que "no tocava" i ho considera "molt poc encertat". L'article del grup demanava la dimissió de l'actual executiva i criticava la pèrdua de la representació a la Corporació local a causa de la candidatura que s'havia presentat.

La cap de llista ha lamentat la fractura interna del partit, "no d'ara sinó durant tot el mandat", i ha criticat que "Joan Mestres ha anat forjant des del govern" el seu partit MESXSPM i els "ha perjudicat de totes les formes possibles". Afegeix que "ningú és creu que en aquest país en dos setmanes" es construeixi un nou partit. Casals ha sortit en defensa dels seus companys que "han treballat molt, no només durant la campanya, sinó durant tot l'any"

Sobre les declaracions de Carme Araque, que va afirmar que "ens sentim orgullosos i hereus de tota la bona gent que des de l’any 1983 ha representat el nostre partit a Santa Perpètua", la cap de llista assenyala que "ara resulta que Carme Araque és la persona més convergent del món i la que més ha fet pel partit, doncs, si ella s'ho creu, deixem-ho aquí" i ha recordat que "Araque va arribar fa quatre anys de les files socialistes" i que "tots van contribuir" a treballar per què entrés a l'Ajuntament com a regidora.

Alícia Casals ha informat que continuarà com a militant de CDC i ha manifestat que està "disgustada pels resultats però orgullosa de la feina feta" i que "es queda amb el record de les coses bones i amb orgull i honor d'haver format part de les files convergents".


Foto: Alícia Casals en una foto d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política