hola

La candidata d'ICV i alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha destacat que la formació ecosocialista vol consolidar el projecte de ciutat endegat on les polítiques d'ocupació i socials continuen sent una prioritat. Garcia va fer aquestes declaracions en el decurs de l'acte de campanya que ICV va organitzar divendres al parc dels Països Catalans. La formació ecosocialista va organitzar un l'espectacle d'animació infantil Bicicadabra, a càrrec del Mag Fèlix Brunet i va instal·lar una paradeta informativa en aquest espai.

En l'equador de la campanya, la candidata d'ICV ha explicat que està satisfeta amb el desenvolupament i que la formació està instal·lant paradetes a tots els barris, apostant pel contacte directe amb la ciutadania. Isabel Garcia ha explicat que l'eslogan Acompanya'ns! Junts i juntes construïm futur pretén la implicació ciutadana i ha explicat que durant la campanya el veïnat s'ha apropat als diferents actes i els ha donat suport i els ha plantejat majoritàriament problemàtiques quotidianes.

Isabel Garcia ha detallat que la formació ha presentat un programa amb 40 propostes prioritàries sota els eixos principals de bon govern, creació d'ocupació, atenció a les persones i millora de la qualitat de vida i medi ambient. En aquest sentit, la candidata ecosocialista ha insistit en la impotància de les polítiques d'ocupació i d'atenció a les persones. "Volem consolidar el nostre projecte, on les polítiques d'ocupació i socials són una prioritat, malgrat que es digui que hem sortit de la crisi, nosaltres no ho estem notant i el que volem és donar continuïtat i consolidar el que hem fet aquest mandat: acompanyar a la gent que més ho necessita i crear ocupació". "S'hi inclouen propostes noves, però els eixos programàtics i els objectius prioritaris tornaran a ser aquests perquè continuen havent-hi aquestes necessitats", ha detallat Isabel Garcia.

La candidata d'ICV també ha convidat a tothom a participar a l'acte final de campanya que organitza la formació aquest divendres 22 de maig al parc Municipal. A més dels parlaments de membres de la candidatura, l'acte comptarà amb les actuacions d'un grup de guitarristes del municipi i un grup d'animació.


Foto: imatge de l'acte de campanya d'ICV aquest divendres al parc dels països catalans / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política