hola

L'eliminació d'un terç dels pals de subministrament de llum, aigua i telefonia del barri de la Florida, en el tram entre l'avinguda Nou i Mas Costa, La Llagosta i el parc de la Pesseta és la proposta innegociable de la Plataforma Cívica per arribar a un futur pacte de govern després de les eleccions del 24 de maig. Un pacte de govern que, segons ha dit el seu candidat Francesc Rodríguez, mai seria ni amb “la dreta rància, ni amb els partits racistes i xenòfobs, ni amb els ganduls que no han fet res en quatre anys a l'oposició”.

Aquestes declaracions les va fer Rodríguez en el decurs de l'entrevista amb els onze cap de llista que està duent a terme Ràdio Santa Perpètua. La PCCA es presenta per cinquena ocasió a les eleccions municipals amb Francesc Rodríguez com a alcaldable. En aquesta ocasió després de l'experiència d'haver format part del govern municipal en el darrer mandat. Rodríguez ha qualificat el pacte de govern de “positiu, correcte, sincer i honest”.

Utilitza l'eslògan Fem el que diem, diem el que fem i també un segon Recupera la il·lusió, segons va explicar Rodríguez perquè “la Plataforma Cívica ha demostrat com una altra forma de fer política és possible”. El cap de llista de Plataforma Cívica Santa Perpètua, Francesc Rodríguez, ha avançat la proposta més important del seu programa que serà vital per a arribar a qualsevol acord.

Després de quatre anys al govern municipal, Rodríguez considera que la formació "ha eclosionat" i espera obtenir més regidors. Sobre pactes, Francesc Rodríguez va ser clar en la seva explicació sobre possibles pactes de govern: No amb la dreta rància, ni amb partits xenòfobs, ni amb ganduls.

Una de les propostes del programa de govern de la PCCA és atorgar a l'empresa municipal Mogoda Serveis la gestió d'altres serveis com són les Escoles Bressol Municipals i el Servei d'assistència domiciliària. Rodríguez afirma que l'estalvi en el SAD podria ser d'un 25%.

La PCCA dóna molta importància a continuar amb les polítiques socials encetades aquest mandat i sobretot incidir en la creació d'ocupació de les persones que no poden demanar feina de la forma estàndard i amb especial atenció a les persones amb discapacitats.


Foto: imatge del candidat de la Plataforma Cívica a les entrevistes de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu
Escolta el podcast de l'entrevista a Francesc Rodríguez 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política