hola

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Santa Perpètua ha començat la campanya electoral amb dues accions reivindicatives, segons ha informat en un comunicat. "A diferència de les altres candidatures, la CUP ho ha fet solidaritzant-se amb les treballadores en vaga de Movistar i demanant la remunicipalització del servei d’aigua", han explicat.

La primera encartellada "s’ha fet a l’edifici de Telefònica situat a l’avinguda de Barcelona. Per la candidatura rupturista aquesta acció és per demostrar el seu suport a les treballadores en lluita per unes condicions dignes". La CUP "defensa i dona suport a les lluites laborals en defensa dels nostres drets i dels llocs de feina de les classes populars" com a un dels eixos principals del seu programa.

La segona acció d’inici de campanya de la qual ha informat la CUP ha estat relacionada amb la remunicipalitzaicó dels serveis públics. La CUP ha penjat una pancarta a l’edifici de CASSA situat a l'avinguda de Sabadell. "En ella s’hi pot llegir Remunicipalitzem la gestió de l’aigua. Els recursos públics no son cap negoci!'', segons expliquen.


Foto: imatge d'una de les pancartes de la CUP d'inici de campanya / CUP Santa Perpètua

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política