hola

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Joan Mestres, ha anunciat que renunciarà a l'acta de regidor en el ple del mes d'abril que se celebra el dia 30. A més, ha informat que abandona Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) per implicar-se en el nou projecte Més x Santa Perpètua.

Joan Mestres va anunciar aquesta decisió desprès de la presentació del nou col·lectiu Més x Santa Perpètua que va tenir lloc aquest dilluns 13 d'abril al local d'aquesta nova formació, situat al carrer Prat de la Riba.

Mestres ha manifestat que a Santa Perpètua CiU "va per un altre camí" i ha optat per renunciar als seus càrrecs en el partit, decisió que va comunicar també el 13 d'abril, així com donar suport a aquest nou col·lectiu de Santa Perpètua.

El tinent d'alcalde ha explicat que amb aquesta decisió vol "estar tranquil" i ha afegit que no volia que la ciutadania interpretés de forma dolenta la situació. El regidor ha agraït als seus companys de formació que l'hagin acompanyat durant aquest anys i ha declarat que "ara em poso al servei del poble com a ciutadà a partir del dia 30".

Sobre per què adopta aquesta decisió a un mes de les eleccions, Mestres ha manifestat que "les persones que m'han votat que sàpiguen que no els he enganyat i he estat amb el projecte que he representat fins al final" i ara "vull donar suport a un nou projecte i això no va en contra de ningú"

Joan Mestres s'ha mostrat predisposat a anar a la candidatura de Més x Santa Perpètua si així li demanen les persones que conformen aquest nou col·lectiu, que aquest dimecres decideixen si es presenten a les eleccions municipals.

Joan Mestres renunciarà a l'acta de regidor de Ciu durant el ple del mes d'abril desprès de 20 anys a la Corporació en representació de la federació. En aquest mandat porta les regidories d'Urbanisme, Via Pública i Seguretat Ciutadana.


Foto: Joan Mestres durant un ple municipal / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política