hola

L’Agrupació local d’ERC i la direcció nacional de MES concorreran plegats a les eleccions municipals després de la signatura aquest dijous 9 d’abril d’un acord. La direcció nacional del Moviment d’Esquerres ha expressat que la intenció és concórrer plegats a les eleccions del 24 de maig amb l’objectiu, encara obert, de teixir ponts de diàleg entre partits sobiranistes i confeccionar una convocatòria plural i integradora.

La coalició es presentarà a les eleccions sota el nom d'Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d'Esquerres – Acord Municipal. Segons l'acord signat ahir, per l a presidenta d'ERC Santa Perpètua, Rosa Rovira, i el coordinador territorial de les comarques barcelonines de MES, Manel Monllaó, la proposta de les persones independents que formaran part de la llista ha estat consensuada entre les dues formacions.

El candidat de la coalició, Pol Altayó, ha explicat que la llista que s'ha presentat fa poc ha estat consensuada entres les dues formacions i hi ha persones independents. Altayó va assegurar que l'acord amb MES dóna més força al moviment de base i la pluralitat de la llista que encapçala.
Per la seva part, el coordinador territorial de les comarques barcelonines de MES, Manel Monllaó, ha anunciat que properament es constituirà l'agrupació MES Santa Perpètua, però que des d'ara volen contribuir en la transformació de Santa Perpètua.

Monllaó va justificar la coalició amb ERC perquè considera que les persones que formen la llista perpetuenca ajudaran a transformar “l'Ajuntament en un espai de referència i de resolució de problemes de la ciutadania, que només és possible des dels valors socialdemòcrates i de defensa de la sobirania nacional”.

La presidenta d'ERC Santa Perpètua, Rosa Rovira, ha justificat la signatura de l'acord per la coincidència de valors i de trajectòria des de la base amb MES i de defensa de la independència perquè “suma”.


Foto: moment de la signatura de l'acord aquest dijous a la seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política