hola

Actualitat - Política

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a Santa Perpètua ha subscrit el Compromís per un municipalisme al servei de les classes populars, una declaració en la qual es recullen eixos programàtics i principis bàsics d'acció política i que incorpora la voluntat d'habilitar un espai permanent de debat i generació d'iniciatives. Aquesta declaració ha estat subscrita també per la CUP a nivell general i altres experiències municipalistes, moltes d'elles de la comarca. El document s'ha presentat aquest cap de setmana en el marc de la Conferència Municipalista de la CUP que s'ha celebrat a Barcelona. El membre de CUP Santa Perpètua, Guillermo Almansa, ha explicat que les línies programàtiques bàsiques passen pel suport a l'economia social i cooperativa, la recuperació dels serveis públics i privatitzats, les mesures d'urgència contra la pobresa i la lluita contra l'atur i la precarietat laboral.

La CUP destaca que també marca una praxis política clara que inclou límit de legislatures per als regidors i els seus sous i altres com a quines entitats bancàries no es demanaria crèdit.

Guillermo Almansa ha destacat que els agents polítics signants del Compromís, com és la CUP, "treballen pensant en les eleccions del maig perquè es pugui trencar amb la crisi democràtica, del sistema capitalista i de l'Estat Espanyol".

Segons ha confirmat Almansa, la CUP treballa a Santa Perpètua per presentar la seva candidatura a les eleccions municipals del maig. La Candidatura d'Unitat Popular, CUP, a Santa Perpètua convoca aquesta tarda una assemblea oberta local sota el títol Pagar i callar? Participem per canviar-ho tot. La trobada tindrà lloc a les 19.30 hores al Centre Cívic Can Folguera. L'objectiu és debatre sobre com fer possible una Santa perpètua més participativa i democràtica. L'assemblea local de la CUP convida a les persones interessades a participar en aquesta sessió oberta.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'alcaldessa i els portaveus dels grups municipals han valorat l'equador del mandat
07 Jul 2021 12:53 - AdministratorL'alcaldessa i els portaveus dels grups municipals han valorat l'equador del mandat

L'alcaldessa de Santa Perpètua i els portaveus dels grups municipals han valorat per a l'Informatiu [ ... ]

Política
Ciutadans demana una pantalla gegant per veure els partits de la Selecció Espanyola
05 Jul 2021 13:55 - RedaccióCiutadans demana una pantalla gegant per veure els partits de la Selecció Espanyola

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin [ ... ]

Política
Jordi Cuixart agraeix el suport
19 Jul 2021 14:19 - RedaccióJordi Cuixart agraeix el suport "a la gran família de Santa Perpètua"

El president d'Òmnium Cultural, el perpetuenc Jordi Cuixart, va agrair de "tot cor" a "la gran família [ ... ]

Política