hola

Fernando delgadoActualitat - Política

Podemos Santa Perpètua ha escollit aquest mes de gener Fernando Delgado com a secretari general i també disposa d'un consell de coordinació format per altres cinc integrants. El 23 de gener està prevista la celebració d'una assemblea de Podemos per decidir si concorre a les properes eleccions municipals. Hi ha dues possibilitats: Presentar una candidatura d'unitat popular com a agrupació d'electors o optar per no presentar-se.

Fernando Delgado afirma que l'assemblea decidirà, però que "ara per ara l'opció per la qual es decanten les persones que han estat treballant en el Círculo és no presentar-se". Delgado, que té 34 anys i està vinculat al món sindical, reconeix que "no volem córrer, ni tenim cap intenció de protagonisme, si volem canviar-ho tot, hem d'estar formats i preparats i tenir un equip més ampli que l'actual abans de formar cap candidatura municipal". Podemos accepta inscripcions de qualsevol persona a través de la web podemos.info. Les assemblees són obertes a tothom, però des d'aquest 2015 hi ha dos escenaris: el Círculo i el partit i per col·laborar activament en el dia a dia del partit, el secretari general de Podemos Santa Perpètua, Fernando Delgado, assegura que posarà una línia vermella per evitar que hi hagi persones que es vulguin aprofitar de la formació. Al desembre, hi havia 98 inscrits al Círculo local. 

Foto: foto de Fernando Delgado / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política