hola

pscActualitat - Política

El PSC de Santa Perpètua ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de la segona Campanya Solidària de Recollida de Joguines. Segons ha expressat en un comunicat "el nombre de joguines recollides aquest any ha superat lleugerament als de l'anterior campanya". El primer secretari de l'agrupació socialista, Manuel Ruiz, ha manifestat que "és d'agrair l'esforç de les persones que han participat en aquesta campanya. El fet que el volum de joguines recollides hagi crescut demostra, una vegada més, la capacitat i el grau de solidaritat que existeix entre els veïns i les veïnes del nostre municipi".

Ruiz ha destacat la importància que aquestes accions solidàries tenen sobre col·lectius més febles "els nens i les nenes són els últims responsables de la crisi, però són els que més estan patint els seus efectes. La necessitat d'aquest tipus de campanyes és fonamental perquè puguin celebrar el Dia de Reis amb total normalitat".

En referència a la situació i les conseqüències que la crisi està tenint sobre el municipi el primer secretari del PSC local ha indicat que "a Santa Perpètua de Mogoda, com en la resta de Catalunya, el nombre de famílies que viuen sota el llindar de la pobresa no ha parat de créixer. Les campanyes solidàries com la que hem efectuat són essencials en aquests moments, però el màxim esforç ha de radicar en el treball incessant per aconseguir unes polítiques socials i econòmiques que cobreixin necessitats i ofereixin solucions a aquestes famílies".

Segons el mateix comunicat, les joguines recaptades van ser lliurades a la Creu Roja perquè realitzés la distribució entre aquelles famílies de Santa Perpètua que es troben en situació de vulnerabilitat.

Foto: lliurament de les joguines a Creu Roja / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Taula del Pacte de Ciutat ultima els processos participatius
01 Jun 2021 11:17 - RedaccióLa Taula del Pacte de Ciutat ultima els processos participatius

La Taula del Pacte de Ciutat ha donat llum verda a les propostes inicials que figuraven al Pla d'Inversions [ ... ]

Política
Declaració institucional de la Junta de Portaveus contra la violència masclista
28 Maig 2021 10:47 - RedaccióDeclaració institucional de la Junta de Portaveus contra la violència masclista

"Sis dones i un infant assassinats en set dies. Aquesta xifra esfereïdora marca la que podem considerar [ ... ]

Política
La CUP demana al govern que declari Santa Perpètua municipi amb mercat d'habitatge tens per regular el preu del lloguer
24 Maig 2021 13:23 - RedaccióLa CUP demana al govern que declari Santa Perpètua municipi amb mercat d'habitatge tens per regular el preu del lloguer

L'assemblea local de la CUP de Santa Perpètua demana a l'equip de govern que declari el municipi com [ ... ]

Política