hola

Alonso
Actualitat - Política

Alonso Sánchez, que aquest mandat ostentava la cinquena tinència d'alcaldia i el càrrec de regidor de Recursos Humans a l'Ajuntament de Santa Perpètua, ha renunciat al grup municipal d'ICV-EUiA i a partir d'ara serà regidor no adscrit. Sánchez argumenta que la renuncia del seu càrrec esdevé arrel de la decisió d'Alcaldia de limitar-li les competències administratives, que ell entén com "una falta de confiança en la seva persona".

 

 

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha explicat que ha efectuat una reorganització funcional de l'Àrea d'Economia i Organització "per assegurar la màxima coordinació i evitar qualsevol possibilitat de desviació pressupostària d'aquí a final de mandat i la despesa en personal és la més quantiosa del pressupost municipal". Per aquest motiu, va traspassar la signatura de decrets de Recursos Humans al president de l'Àrea i tinent d'alcalde d'Economia i Organització amb l'objectiu de garantir la tendència positiva actual de la gestió econòmica de l'Ajuntament "que ens ha permès sortir del Pla d'ajust, incrementar la capacitat de tresoreria municipal i regularitzar el pagament a proveïdors a 60 dies, acabant d'aquesta manera amb els endarreriments de més de tretze mesos que havia a principi de mandat". Aquesta decisió no va ser entesa pel regidor Alonso Sánchez que va mostrar les seves discrepàncies renunciant a totes les seves responsabilitats com a regidor de Recursos Humans. Després de converses per buscar una solució d'encaix que servís a tothom, finalment, l'alcaldessa l'ha destituït de les seves competències d'Estadística i Arxiu així com de la tinència d'alcaldia. L'alcaldessa ha lamentat que Alonso Sánchez no hagi compartit la importància d'aquesta decisió.

El regidor Alonso Sánchez ha assegurat que considera que l'equip de Govern li ha perdut la confiança amb la retirada de competències administratives i que això ha derivat en la seva renúncia, primer com a regidor de Recursos Humans i després del grup municipal d'ICV-EUiA. Sánchez diu que "després de tres anys i mig amb les competències de recursos humans no entenc ara aquesta reorganització".

Alonso Sánchez, que diu que continuarà sent militant d'ICV, assegura que "el meu projecte continua sent el del Pla de mandat i del què per a mi significa ICV" i que continuarà en aquesta línia des de la posició de regidor no adscrit. 

Foto: Alonso Sánchez al darrer ple de la corporació, el 30 d'octubre com a regidor d'ICV-EUiA / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política