hola

L'exconseller de Territori del Govern de la Generalitat i primer candidat del Vallès Occidental a la llista d'ERC per Barcelona Juli Fernández ha fet campanya a Santa Perpètua aquest divendres 3 de maig acompanyat pels membres del grup municipal d'ERC. La portaveu del grup, Laura Oliver, ha expressat que "quan governa Esquerra avança el país" i ha destacat que durant aquest mandat s'han aconseguir drets com la gratuïtat de l'educació infantil de dos anys, que ha suposat un estalvi de 1.900 euros a l'any per a les famílies de Santa Perpètua amb fills d'aquesta edat.

Laura Oliver també ha destacat que amb esquerra al govern de la Generalitat s'ha construït el CUAP que entrarà en funcionament al setembre i que també s'està treballant en la millora de la carretera B-140 amb la protecció de l'espai de Santiga i en la regularització de Gallecs.

L'exconseller de Territori ha afirmat que si serà possible la millora de la carretera de Santa Perpètua a Sabadell i protegir Santiga.

El candidat vallesà d'ERC també ha destacat la política feta pel govern presidit per Pere aragonès i en clau local el nou CUAP, la protecció de santiga i de Gallecs i ha indicat que "el 12 de maig la ciutadania de Santa Perpetua té a les seves mans fer encara més forta la capacitat de lideratge d'ERC".

ERC ha fet campanya a Santa perpetua aquest divendres. Al matí Oriol Junqueres i Juli fernández han visitat les portes de l'Alstom on van explicar les prioritats de la reindustrialització i l'economia i al migdia Fernàndez va visitar el municipi per fer campanya i explicar alguns dels projectes vinculats a Santa Perpètua.


Foto: Juli Feràndez amb els representants del grup municipal d'ERC davant la porta del nou CUAP / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC guanya a Santa Perpètua en les eleccions al Parlament de Catalunya
13 Maig 2024 12:04 - RedaccióEl PSC guanya a Santa Perpètua en les eleccions al Parlament de Catalunya

El PSC ha guanyat les eleccions al Parlament de Catalunya a Santa Perpètua. Els comicis celebrats el [ ... ]

Política
El president del PP de Barcelona, Manu Reyes, fa campanya a la ciutat acompanyat de Julia González
07 Maig 2024 10:54 - RedaccióEl president del PP de Barcelona, Manu Reyes, fa campanya a la ciutat acompanyat de Julia González

El president del PP de Barcelona i número 2 de la candidatura al Parlament, Manu Reyes, va fer campanya [ ... ]

Política
Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política