hola

La seu del Casal Popular Pit Roig, del carrer d'Enric Granados 21, acull aquesta tarda una exposició de cartells reivindicatius d'ARRAN, la CUP i Endavant. La mostra porta per títol La Lluita és l'únic camí i es podrà visitar de 19 a 22 hores.

D'altra banda, el Casal Popular Pit Roig va estar present durant els dies 3, 4 i 5 a la Festa Major amb diferents activitats. El col·lectiu va celebrar el divendres un concert de versions amb l’actuació dels perpetuencs Lluís Hernández i Gerard Pla i dissabte i diumenge vermuts musicals amb els PD Monyus i vinils dels clàssics del rock.

El president del Casal Popular, Guillermo Almansa, explica que fan una valoració molt positiva de les activitats que van organitzar durant els dies de festa, ja que van tenir molt bona acollida i van omplir l’aforament cada dia amb públic divers i intergeneracional. Almansa afirma que les activitats que van organitzar ha permès al Casal Popular Pit Roig estar presents a la Festa Major d’una manera diferent, com mai ho havien estat. Així mateix, agraeix al públic que es va apropar a la seva seu i que va gaudir del concert i els vermuts.


Foto: Seu del Casal Popular durant la darrera edició de la Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política