hola

Esquerra Republicana, mitjançant un comunicat, reclama la necessitat d’un debat real sobre el model de recollida de residus. La formació recorda que "fa uns anys ja ens van intentar acontentar amb un fals debat on l’equip de govern va venir a defensar l’actual model sense una sola dada" i es va deixar passar "una oportunitat d’or tenint en compte que tenim una empresa municipal que fa la recollida".

Esquerra manifesta que necessitem amb urgència mesures concretes ja que "ens hi va el cost econòmic del servei i el futur del nostre entorn i del planeta. Menys relat, menys proclames, menys eslogans buits i més accions".

La portaveu republicana Montse Vinyallonga, expressa que "l’equip de govern de Santa Perpètua de Mogoda segueix immòbil davant el clam, davant l’emergència indiscutible de canviar el model de recollida de residus. fem tard i tenim un govern que es fa el sord. El PSC al capdavant de la regidoria de medi ambient sense pronunciar-se i Santa Perpètua en Comú liderant el govern i defensant un model (el dels contenidors actuals) que s’ha demostrat ineficaç. Quan faran alguna cosa?”

ERC, en el comunicat, també defensa la necessitat d’aplicar un model de recollida de residus individualitzat i posa com exemples el reportatge del programa 30 minuts de TV3 sota el títol “Homo residuus” que detalla les conseqüències de les males praxis i argumentava amb dades els resultats d’aquells municipis que han aplicat models de recollida on es responsabilitza a la ciutadania de la correcta separació. La formació també exposa els resultats de l’aplicació de la recollida porta a porta al barri de Sant Andreu de Barcelona on el percentatge de recollida selectiva al barri ha passat del 37% al 76% i destaca "la valentia política i la fermesa en la defensa del medi ambient" del consistori de Ripollet que amb 38.000 habitants ha començat a caminar per la implementació de la recollida de residus porta a porta a tot el municipi.


Foto: Contenidors ubicats a la plaça Nova / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política