hola

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Kevin Romero, ha afirmat que "és viable instal·lar una pantalla a l'aire lliure seguint les indicacions del PROCICAT" que "no prohibeix aquest tipus d'esdeveniments" i ha criticat que l'alcaldessa, Isabel Garcia, "amagui la poca simpatia que l'hi desperta tot el que tingui a veure amb Espanya sota la COVID". Per a Romero "és una excusa més", ja que "seguint totes les mesures establertes no hi ha menys risc del que pot haver-hi a un bar o a casa" i afegeix que "la gent sortirà a veure els partits d'igual manera, a casa o a establiments més petits i pitjor ventilats que la nostra proposta". La formació taronja havia proposat la instal·lació d'una pantalla "a un espai a l'aire lliure, on es pogués controlar l'aforament i es respectessin totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries".

Kevin Romero per defensar la seva petició ha posat com exemple els concerts i actes del Moguda Escènica "que s'estan fent ara mateix al municipi amb el vistiplau de l'alcaldessa, complint amb totes les mesures que toquen per la situació, de la mateixa manera que es faria amb la pantalla gegant". Romero ha insistit en el fet que "això no va de concentració de persones sinó que aquest govern municipal mai ha fet res per recolzar la selecció nacional".

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans també s'ha mostrat decebut "amb les formes de l'alcaldessa", ja que segons afirma s'han assabentat de la negativa "per l'Informatiu, ni resposta oficial al mail, ni una trucada ni un Whatsapp, que no costa res" i denuncia que és "la tònica habitual d'aquest govern".


Foto: Cs Terrassa seguint un partit de l'Eurocopa per donar suport a l'egarenc Dani Olmo / Cs

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política