hola

ERC considera que l'equip de govern format per Santa Perpètua en Comú i el PSC suspèn en transparència. La formació republicana recorda que anualment la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) analitza el grau de transparència dels ens locals i atorga els segells “Infoparticipa". En el darrer anàlisi fet dins aquest marc, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda arriba al compliment del 50%. Esquerra explica que de "52 aspectes analitzats com a mostra del grau de transparència només compleix amb la publicació de 26!" i assenyala que l'Ajuntament no compleix amb la publicació de fets tant essencials com biografies dels electes, dades de contacte, resolucions judicials, estats d’execució i modificacions del pressupost. I afegeix "un fet que seria vergonyant si no fos perquè a Santa Perpètua de Mogoda ja ens hi hem acostumat: no coneixem l’agenda pública de l’alcaldessa".

La portaveu republicana, Montse Vinyallong, ha expressat que “l’equip de govern es pot tornar a ofendre. Ens poden respondre que sempre estem amb la cantarella de la transparència. Però creiem que seria més honest i correcte reconèixer que estem a anys llum de la realitat que ens envolta. Que en ple 2021 no ens hem posat al dia d’aspectes fonamentals per connectar la política local amb la ciutadania. I després d’això començar a treballar per no només publicar la informació pendent sinó fer-la comprensible per tota la ciutadania. Ara ja són fets, no opinions polítiques". La formació considera que complir amb el 50% dels ítems de l’anàlisi fet per la UAB és un suspès encara que "sabem que matemàticament és un aprovat just. Però fem política per transformar i no per anar passant dies amb la inèrcia dels anys que ens precedeixen".


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política