hola

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, ha lamentat la decisió "unilateral" presa pel Govern municipal de tancar l'Escola Bressol l'Espiga el pròxim curs. Romero ha manifestat el seu suport "a les famílies afectades pel tancament" i ha lamentat "els inconvenients que aquesta mesura presa pel Govern Municipal pugui portar, tant a mares i pares com als infants".

Cs considera preocupants les dades de natalitat al municipi encara que reconeix que és "un problema estès arreu d'Europa "però que "es veu magnificat a Espanya i Catalunya per la manca de polítiques que fomentin la natalitat". Kevin Romero s'ha mostrat preocupat també per aquest equipament municipal perquè "és un edifici nou que ara quedarà en desús amb el perill que això comporta" perquè "el Govern no té previst donar-li cap utilitat avui dia segons van manifestar".

El portaveu de Cs ha recordat que Ciutadans defensa "l'educació universal i gratuïta dels 0-3 anys" perquè "hi ha nombrosos estudis que demostren la importància d'aquesta fase per a l'èxit acadèmic posterior" i perquè "té un paper clau per a la conciliació i per al desenvolupament professional de, sobretot, les mares". Romero conclou que si l'educació de 0 a 3 anys fos gratuïta “probablement no s’haurien de tancar ja que mes famílies optarien per portar els seus fills”.

Foto: Escola Bressol Municipal / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política