hola

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Marçal Solà, ha sortit al pas a les declaracions d'ERC en que criticava la manca de programació cultural de l’Ajuntament a través d'un comunicat de premsa. El regidor ha afirmat que “sí que hi ha programació cultural i s'ha seguit programant igual que abans de la Covid-19". Coincidint amb el primer any des de la declaració de l’Estat d’Alarma, el Servei de Cultura ha fet balanç de les activitats realitzades en l’àmbit cultural, tant les programades per l’Ajuntament, com les programades per les entitats culturals. "Hem estat afectats per la pandèmia, però només s'han hagut d'ajornar i adaptar algunes de les activitats, però l'agenda cultural ha seguit en la mateixa línia que els darrers anys”, ha puntualitzat l'edil.

El regidor de Cultura considera que “afirmar, com fa la portaveu d’ERC, que l’activitat cultural organitzada per l’Ajuntament 'fa anys que brilla per la seva absència', és del tot falsa i demostra el desconeixement de la portaveu republicana sobre el que passa a la seva ciutat”.

Marçal Solà ha destacat que “nosaltres estem molt orgullosos de l’alt nivell de participació i col·laboració de les entitats en la programació cultural de Santa Perpètua. Aquest és el nostre model i el continuarem mantenint”. També ha recordat que “les restriccions al món de la cultura causades per la Covid-19 a Catalunya han estat encapçalades per una consellera d’ERC, Alba Vergés" i ha afegit que, en tot cas, "el que ha fet l’Ajuntament de Santa Perpètua és respectar i aplicar les normes de seguretat”.


Foto: Una de les activitats programades durant la passada Festa Major d'estiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política