hola

ERC ha expressat que l’activitat cultural organitzada des del propi Ajuntament a Santa Perpètua de Mogoda "fa anys que brilla per la seva absència". En un comunicat afirma que "la cultura és segura perquè brilla per la seva absència amb l’excepció molt destacable de les entitats". La portaveu republicana, Montse Vinyallonga, manifesta que “la programació cultural del nostre municipi està en mans de les entitats i la seva voluntat i esforç d’organitzar actes. I ara, aquest paper que juguen és encara més destacable tenint en compte l’esforç extra de garantir les mesures que ens imposen les restriccions”

La formació assenyala que l’Ajuntament de tant segura que ha volgut convertir la cultura, "gairebé l’ha fet desaparèixer". I que en tots aquests mesos "hem gaudit de comptades activitats organitzades des del propi Ajuntament i ara més que mai, la ciutadania necessita d’aquests espais de creació, cohesió i coneixement".

Vinyallonga manifesta que “deixar l’activitat cultural en mans de les entitats és fàcil i comòde, però no és cap aposta per la cultura més enllà de missatges buits a les xarxes”

Esquerra Republicana deixa clar que "no compartim la doble vara de mesura del govern local. per una banda, posant el crit al cel amb les mesures a aplicar en la Cavalcada de Reis i per l’altra, abandonant l’activitat cultural la resta de l’any. I això no és fruit de la pandèmia".

La formació critica que Santa Perpètua fa temps que no gaudeix d’una programació cultural estable ni professional ni amateur "si no fos per l’activitat de les entitats locals" i posa com a exemple la darrera Festa Major d’Hivern que ha passat "sense pena ni glòria". ERC afirma que "no preteníem una Festa Major d’Hivern en el format habitual. Però tampoc només amb una obra de teatre professional. Era un bon inici, però si es queda en això, és un mal final»

La formació reclama una programació cultural estable al nostre municipi. El comunicat clou dient que "és massa fàcil reclamar a la resta d’administracions mentre no actuem des d’aquells espais que podem actuar".


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política