hola

El nucli local d'Amnistia i Llibertat (ALL) impulsa la presentació d'una moció al ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua en defensa de la proposta de la Llei orgànica d'Amnistia i de les resolució política del conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol. Aquest text, que serà presentat al Congrés dels Diputats durant la propera primavera, estarà consensuat entre ALL, Òmnium, ERC, JuntsxCat i CUP.

La moció declara que el lliure exercici de drets com la llibertat d'expressió, de reunió i manifestació, i de participació política no pot tenir com a resposta la via de la justícia penal; reclama la aprovació d’una llei d’amnistia per part de les corts espanyoles que comporti l’extinció de qualsevol tipus de responsabilitat penal i administrativa; demana la posada en llibertat de les preses i presos polítics així com la reparació dels danys causats a totes les persones represaliades; insta a fer una crida de suport a la societat catalana i al teixit associatiu per donar suport a la llei; i reclama comunicar l’acord assolit al ple al Govern de la Generalitat de Catalunya, al Parlament, al Congrés dels Diputats i al Parlament Europeu.

Des del nucli local de ALL Santa Perpètua han informat que aquest dijous muntaran una paradeta al mercat ambulant i que aquest cap de setmana de donarà per finalitzada la campanya de recollida de signatures per l’amnistia que va endegar al mes de setembre. Per ara, porten recollides més de 900, segons han informat des de l'ALL Santa Perpètua.

Foto: Recollida de signatures a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Raül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'
22 Abr 2024 13:25 - RedaccióRaül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, va presentar el seu nou llibre [ ... ]

Política
El Ple aprova l'Ordenança que permetrà sancionar incompliments dels consums d'aigua
26 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl Ple aprova l'Ordenança que permetrà sancionar incompliments dels consums d'aigua

L'Ajuntament de Santa Perpètua va aprovar de manera inicial l'Ordenança reguladora de les mesures [ ... ]

Política
Ciutadans vol que Sant Jordi sigui festiu a Catalunya i declarar-ho patrimoni de la humanitat
24 Abr 2024 14:15 - RedaccióCiutadans vol que Sant Jordi sigui festiu a Catalunya i declarar-ho patrimoni de la humanitat

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha reclamat que "la diada [ ... ]

Política