hola

La candidata numero 2 del PP a aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, va assegurar ahir a la tarda a Santa Perpètua que el PP és un exemple de bona gestió i que les propostes del Partit Popular són sensates i de recuperació del sentit comú. D'entre les accions del seu programa electoral va destacar ajudes directes als sectors econòmics més afectats per l'obligat tancament dels seus negocis i una rebaixa d'impostos.

Lorena Roldán va fer una passejada per Santa Perpètua acompanyada del vicesecretari de comunicació nacional del PP, Pablo Montesinos, i la responsable local del PP, Julia González. La número 2 a les llistes del PP va criticar al govern de la Generalitat per manca de planificació i d'abandonar a la seva sort als sectors econòmics més afectats per la pandèmia. Lorena Roldán va afirmar que es necessita recuperar el sentit comú.

Roldán va anunciar propostes del PP si guanyen les eleccions al Parlament de Catalunya com ara una rebaixa de tres punts en l'IRPF i ajudes directes per a pimes, autònoms i emprenedors.

El vicesecretari de comunicació nacional del PP, Pablo Montesinos, va demanar el vot de constitucionalistes i moderats per passar pàgina de la confrontació i la ruptura i per parlar de futur amb un govern que estigui centrat en els problemes reals de la ciutadania.

Per la seva part, Julia González es va presentar com a nova responsable del PP Local va agrair la visita de la candidata Lorena Roldán i la feina feta pel seu antecessor Luís Blanco. González va dir que intentaran fer reflotar el PP a Santa Perpètua.

Foto: La candidata i altres representants del PP a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política