hola

ERC ha dut a terme aquest matí una acte de campanya a Santa Perpètua. Najat Driouech, candidata d’ERC número 4 per Barcelona, Juli Fernàndez, número 17 i cap de llista al Vallès Occidental i Montse Vinyallonga, portaveu del grup municipal d’ERC a Santa Perpètua han demanat el vot per a la seva formació en les eleccions d'aquest diumenge 14 de febrer.

Driouech ha apel·lat a la responsabilitat col·lectiva perquè l'extrema dreta no sigui una opció i ha afirmat que el vot a l'extrema dreta va en contra dels drets de la societat en general. Najat Driouech ha assegurat que Catalunya és un país divers i ha avançat que si governen a la Generalitat crearan la conselleria d'Igualtat i Feminisme perquè "la igualtat i el feminisme han de ser peces clau i transversals en el futur govern de la Generalitat".

Juli Fernàndez, cap de llista d'ERC al Vallès Occidental, ha assegurat que l'electorat de localitats com Santa Perpètua són clau per a la victòria republicana. Fernández ha subratllat que "quan ERC governa reverteix les retallades i inverteix en els serveis públics perquè el seu objectiu és aconseguir tenir uns serveis públics forts que respectin els drets socials per a tothom". El candidat vallesà ha demanat el vot per ERC i ha recordat que hi ha qui no dubtarà a sumar els vots de l'extrema dreta per aconseguir el govern de la Generalitat.

Juli Fernández ha assegurat que "ERC està disposada a liderar un govern que no deixi a ningú enrere". Fernández ha apostat per la transformació del CAP La Florida en un CUAP.

La portaveu del grup municipal republicà a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Montse Vinyallonga, s'ha centrat en temes d'educació. N'ha destacat les propostes de gratuïtat de l'educació de 0 a 3 anys i sobretot en dissenyar un servei públic educatiu que situï l'alumnat al centre del sistema del procés d'ensenyament, basat en l'aprenentatge de competències i en la formació integral on hi hagi formació artística, humanística i científica dins del curs.

ERC ha demanat el vot dels perpetuencs avui en una roda de premsa que ha dut a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol a la qual han assistit Najat Driouech, candidata d’ERC número 4, Juli Fernàndez, cap de llista al Vallès Occidental i Montse Vinyallonga, portaveu del grup municipal d’ERC a Santa Perpètua.


Foto: L'acte d'ERC s'ha celebrat a la plaça de Miquel Martí i Pol / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política