hola

En Comú Podem ha iniciat la campanya electoral de forma telemàtica a Santa Perpètua. La primera acció al municipi ha estat la realització d’una fotografia col·lectiva, per xarxes socials, en la que ha participat la coordinadora de Santa Perpètua En Comú i alcaldessa de la ciutat, Isabel Garcia, i la Tamar Zamora, candidata perpetuenca a la candidatura de Barcelona, a més d’altres persones inscrittes de la localitat. La formació, segons explica en un comunicat, s’ha compromès a no fer actes, ni mítings amb assistència de públic presencial.

El lema de campanya triat “El canvi que mereix Catalunya”, vol posar de manifest que "Catalunya mereix un Govern que es preocupi de la seva ciutadania i la protegeixi davant la crisis econòmica derivada del Coronavirus" i "un Govern que sàpiga gestionar posant a la ciutadania al centre com ja s’ha demostrat a Barcelona i als Ministeris amb carteres d’Unidas Podemos i En Comú Podem". segons expressa Santa Perpètua en Comú. Isabel Garcia, considera que “el proper 14F necessitem respirar futur. Necessitem un canvi per formar un govern d’esquerres que acabi amb l’actual situació de desgavell. La única manera de fer-ho és votar, de forma presencial o per correu. Que ningú es quedi sense votar, perquè avui el vot més segur i útil per aconseguir-ho es votar En Comú Podem”.

La candidata Tamar Zamora ha expressat que la campanya es fa en format online ja que “entenem que la crisi sanitària és tan greu que hem der fer un exercici de responsabilitat. Cada tarda, de 17 h a 20 h, es realitzaran actes temàtics i de diferents formats, que es podran seguir on-line. En Comú Podem de Santa Perpètua farà difusió d’aquests actes online a través dels seus perfils a les xarxes socials”

En aquest context pandèmic de distància social i restriccions de mobilitat, En Comú Podem ha explicat que posarà en marxa una campanya telefònica per poder tenir contacte directe amb la gent. Així, els membres de la candidatura i un equip de 140 voluntaris realitzaran, a nivell nacional, trucades als votants per escoltar les seves preocupacions i mobilitzar el vot. L’objectiu és realitzar fins a 10.000 trucades al llarg dels propers dies. Aquesta eina de mobilització ha demostrat ser un èxit a les campanyes electorals als Estats Units, en particular les de Bernie Sanders i Elisabeth Warren en les primàries demòcrates de l’any passat, segons afirma la formació.

 

Foto: Campanya a les xarxes socials / Santa Perpètua en Comú

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política