hola

 

El portaveu de Cs a Santa Perpètua, Kevin Romero, ha iniciat la campanya amb un comunicat en què expressa el seu desig de canvi al front de la Generalitat. "Catalunya no es pot permetre quatre anys més de procés, ni un tercer tripartit governat per ERC amb el suport de PSC", ha declarat i assegura que "els catalans tenim l'oportunitat d'aconseguir obrir una nova etapa de veritat, amb un Govern moderat i sense separatistes". Per a Romero els catalans "no podem permetre que els vots constitucionalistes apuntalin un govern separatista" i ha recordat que "un tripartit és sinònim d'allargar el Procés"

Romero ha afirmat que el 14 de febrer Ciutadans pot liderar aquesta nova etapa amb "un Govern net, sense corrupció, centrat en la salut i en el benestar dels catalans i sense cedir al xantatge separatista". "El 14-F els catalans tenim dues opcions que tot segueixi igual, allargant el Procés amb un tripartit o un govern de canvi i constitucionalista sense cedir als xantatges del separatisme, sense corrupció, amb recuperació econòmica i de convivència", ha destacat el portaveu liberal.

Romero ha assenyalat la necessitat d'una "veritable reconstrucció" a Catalunya que doni resposta a famílies, autònoms, pimes, treballadors per superar la crisi del COVID-19. I ha apostat per un govern amb una agenda que "prioritzi la Sanitat, la Dependència i les Polítiques Socials davant el malbaratament separatista". Finalment ha conclòs assegurant que "el 14F tenim l'oportunitat de guanyar tots a Catalunya".


Foto: Kevin Romero aquest dissabte en una carpa informativa de Cs al passeig de la Florida / Cs Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política