hola

L’Assemblea Local de la CUP ha mostrat tot el seu «suport, solidaritat i escalf al treballador de la SAM injustament acomiadat». La formació afirma en un comunicat que «segueix sense poder sortir del seu astorament davant de les decisions que va prenent el govern municipal contra les treballadores públiques». La CUP critica l’externalització de la piscina municipal, la distribució de la feina presencial i telemàtica per protegir la plantilla del Covid i la bretxa salarial amb la ciutadania més desfavorida.

La formació considera «una desmesura» l’acomiadament de Mogoda Serveis per «una suposada errada humana quan un camió de 30 anys d’antiguitat es va desfrenar i va anar a parar contra un cotxe aparcat i una paret d’un habitatge, i sense cap danys personals». També critica que la classe treballadora no pot equivocar-se ni errar siguin quines siguin les condicions però en canvi «si un polític és capaç de gastar-se més d’1 milió d’euros de l’erari públic en una nau industrial que després de tres anys de la seva adquisició segueix buida, inútil, sobredimensionada per les necessitats de l’ajuntament; i que any rere any suposa una despesa totalment injustificada i aquí no passa res».

La CUP reclama readmetre al treballador acomiadat i «no esperar que li doni la raó el jutge com tantes vegades ha passat sumant una altra despesa per la caixa pública» i afegeix que «els diners de tota la ciutadania de Santa Perpètua no han de servir per cometre injustícies».


Foto: Protesta dels treballadors de Mogoda Serveis

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política