hola

ERC afirma en un comunicat que aquest 2021 és "un any ple de reptes inajornables". Segons la formació el pacte de ciutat és un dels principals reptes per aquest nou any i recorda que és un pla social, econòmic i per la ciutadania en el que "ERC va presentar 47 propostes que es poden portar a terme i que ajudarien a millorar la vida de la ciutadania". “Un pacte de ciutat, el qual algunes de les mesures s’haurien d’haver inclòs al pla de xoc per ser de primera necessitat i el qual cal arrencar el més aviat possible per donar suport a totes les famílies i comerços més castigats per la Covid 19”, segons assegura la portaveu del grup republicà, Montse Vinyallonga.

ERC també exigeix transparència en el pressupost de 2021. La formació no va donar suport "per la manca de transparència i voluntat de diàleg amb el que s’ha construït".També insisteix en un pla de millora de reciclatge "per tal d’arribar al percentatge que se’ns exigeix des de la Generalitat i la Unió Europea, així com en conèixer quin és el cost real d’aquest servei al nostre municipi". La formació assegura que continuarà treballant "per seguir construint un municipi feminista i social en el que es garanteixi la igualtat real entre homes i dones, i es compleixi la Carta Europea per la Igualtat a la vida local".

Vinyallonga manifesta que "no ens cansarem de seguir forçant el govern a ser més transparent i a que assumeixi la seva responsabilitat sobre els temes polítics que li corresponen". I afegeix que "no es pot governar sempre fent política d’oposició contra la Generalitat i mirar cap una altre banda quan el Govern Central, del seu mateix color, no aplica polítiques d’esquerres”


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política