hola

L'Assemblea Local de la CUP de Sta Perpètua s'ha mostrat preocupada per la situació que viu el comerç local i en especial la restauració. La formació demana a l’equip govern local, en especial a l'alcaldessa, que es plantegi fer una exempció o rebaixa substancial d’impostos cap al comerç local. La CUP considera que "el govern central liderat per PSOE i Podemos tampoc han fet res per ajudar a la restauració, ni una llei per deixar de pagar hipoteques i lloguers a grans tenidors dels comerços locals". I afegeix que "tampoc ha assignat ajudes importants als sectors perjudicats pels tancaments, esperem que el nostre govern local si actuï".

La CUP demana que en aquesta situació "excepcional i complicada l'Ajuntament faci un esforç i rebaixi part dels ingressos què vol fer a través dels impostos i taxes al comerç local" i es pregunta si té sentit que la restauració pagui el 100% de l'impost sobre les terrasses o ocupació de l’espai públic quan han estat molts mesos sense oferir aquest servei.

La CUP espera que el govern local plantegi quins impostos i taxes vol variar i per què. i insisteix que "aquesta crisi l’han de pagar els rics i aquells que més tenen". La formació espera un replantejament de l’equip de govern i aplicar mesures fiscals que beneficien a les més perjudicades per aquesta pandèmia i paguin aquells que més tenen.

La formació afirma que "la pandèmia i les diferents restriccions han afectat diferents col·lectius i sectors econòmics les quals han anat veient com s’aplicaven algunes mesures o altres, que arribaven ajudes o no. La majoria d’aquestes han estat gestionades pel govern central o per la Generalitat de Catalunya".


Foto: La CUP inisteix que aquesta crisi l'han de pagar el rics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política