hola

El grup municipal de Santa Perpètua en Comú (SPEC) s'ha sumat a la campanya municipal 'Santa Perpètua Diu No a les Violències Masclistes', coincidint amb la commemoració aquest dimecres 25 de novembre del Dia Internacional per l'erradicació de les violències masclistes.

“Aquest any celebrem el 25N en un marc social totalment diferent al de la resta d’anys, marcat per la Covid-19 que també ha canviat la manera en la que podem fer recordatori i commemoració a les dones assassinades”, ha manifestat en un comunicat la formació, que ha recordat especialment la gran vulnerabilitat de les dones que han estat “obligades a estar tancades amb els seus agressors en les seves cases, mesos i mesos”.

Santa Perpètua en Comú ha assenyalat que “aquesta situació de vulnerabilitat de les dones no només s’ha viscut en l’àmbit domèstic, la violència envers les dones ha crescut en l’àmbit institucional i envers les dones migrades”.

La formació també ha recordat que ha augmentat la violència digital i la violència envers les diferents manifestacions del gènere femení, dos aspectes que encara no recull la legislació vigent que recull el dret de les dones a eradicar la violència masclista, i que el grup parlamentari de Catalunya en Comú va sol·licitar incloure a través d'una proposició de modificació el 29 de novembre de l'any passat.

“Encara que tenim una llei relativament moderna a Catalunya, la violència no para, les dones seguim i seguirem patint situacions de vulnerabilitat en tots els àmbits de la nostra vida fins que la societat no assumeixi que ha de canviar a un model on el 50% de la població no visqui amb por”, conclou SPEC.


Foto: La formació s'ha sumat a la campanya municipal contra les violències masclistes / SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova el Pressupost Municipal de 2021 que ascendeix a 32,8 milions d'euros
18 Des 2020 14:29 - RedaccióEl Ple aprova el Pressupost Municipal de 2021 que ascendeix a 32,8 milions d'euros

El pressupost de l’Ajuntament de Santa Perpètua per a l’any 2021 ascendeix a 32,8 milions d'euros, [ ... ]

Política
La CUP critica que el govern local no avança en la participació ciutadana
14 Gen 2021 14:47 - RedaccióLa CUP critica que el govern local no avança en la participació ciutadana

L’Assemblea Local de la CUP ha expressat la necessitat d'elaborar pressupostos municipals els més [ ... ]

Política
El Ple debat avui el pressupost municipal del proper any que ascendeix a 32,8 milions d'euros
17 Des 2020 11:19 - RedaccióEl Ple debat avui el pressupost municipal del proper any que ascendeix a 32,8 milions d'euros

El pressupost de l’Ajuntament de Santa Perpètua per a l’any 2021 és el punt que centrarà el Ple [ ... ]

Política