hola

L'Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua dona tot el seu suport al moviment veïnal de Santa Perpètua que defensa la reobertura del CAP La Florida i crida a tota la població a les futures mobilitzacions amb aquesta fi.
La formació en un comunicat afirma que "ben poc va durar obert el nou CAP La Florida , de seguida i fruit de les retallades en serveis públics que va impulsar la Generalitat de Catalunya ha passat a ser un centre de servei privatitzat que només atén urgències de 20:00 a 24:00 de dilluns a divendres i de 8:00 a 20:00 durant el cap de setmana".

La CUP manifesta que aquesta reorganització suposa "per una banda donar un nul servei a tot un barri de Santa Perpètua amb una població propera al 30% del total del municipi i per una altra banda una saturació extraordinària del servei que dóna el CAP de Santa Perpètua que des de fa temps assumeix el 100% dels 25.500 habitants del nostre poble".

La formació recorda que mai ha estat d'acord amb les retallades en salut i la privatització del servei, i ara amb la situació de pandèmia "es fa encara més imprescindible la reobertura del CAP de la Florida".

La CUP expressa que "retallar la sanitat mata!" I que la inversió en salut "és totalment necessària per a atendre en condicions òptimes a la població" i que la desinversió provoca un mal funcionament del sistema "a la vegada que se'ns transmet de manera directament o subliminal que per una millor atenció cal pagar-se una mútua privada, a la vegada que el Departament esgrimeix el mantra de la col·laboració público-privada cedint els serveis sanitaris a la iniciativa privada que s'enriqueix amb els diners públics a canvi d'un mal servei i precarietat laboral".


Foto: CAP La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPEC mostra la seva solidaritat amb el poble sahrauí i exigeix responsabilitat a la comunitat internacional
24 Nov 2020 14:11 - RedaccióSPEC mostra la seva solidaritat amb el poble sahrauí i exigeix responsabilitat a la comunitat internacional

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha expressat la seva solidaritat i el seu suport al poble sahrauí i [ ... ]

Política
La CUP reclama cuidar a la gent i no traslladar la responsabilitat de l'augment de casos covid-19 a la població
27 Oct 2020 15:11 - RedaccióLa CUP reclama cuidar a la gent i no traslladar la responsabilitat de l'augment de casos covid-19 a la població

La CUP de Santa Perpètua ha mostrat la seva sorpresa per la campanya de l'Ajuntament a les xarxes socials [ ... ]

Política
La plataforma ALL recull 750 signatures a favor de l'amnistia
13 Nov 2020 11:36 - RedaccióLa plataforma ALL recull 750 signatures a favor de l'amnistia

El nucli local de la Associació Amnistia i Llibertat (ALL) ha informat que ha recollit 750 signatures [ ... ]

Política