hola

Ciutadans (Cs) ha proposat ampliar la suspensió de la taxa de terrasses a bars i restaurants del municipi fins a final d’any. La formació ha tornat a presentar aquesta proposta per afavorir l’activitat i la recuperació econòmica d’un dels sectors més afectats per la pandèmia, segons ha manifestat en un comunicat . El portaveu de Cs, Kevin Romero, reclama l’ampliació de la mesura fins a final d’any per "ajudar els restauradors que, de nou, es veuen obligats a limitar l'espai on realitzen la seva activitat "i perquè  "no hagin de baixar la persiana per culpa de les taxes i impostos". El pla de xoc aprovat per la Corporació el mes de maig va incorporar la suspensió de la tasa d’ocupació de la via pública a bars i restaurants fins el 30 de setembre, però Cs la reclama fins a final d’any.

El portaveu ha manifestat que "era incomprensible al maig aquesta penalització a un dels sectors més afectats per la crisi" i considera que ara "és una necessitat, per les noves mesures restrictives dictades per les autoritats" i per "afavorir que es consumeixi a l'exterior dels establiments ".

Ciutadans Santa Perpètua recorda que ja va proposar diverses mesures relacionades amb les taxes i impostos municipals al principi de la pandèmia com "una rebaixa generalitzada del 3,5% de totes les taxes municipals que afecten directament a les activitats econòmiques més afectades per la crisi" o una rebaixa del 50% en la taxa d'escombraries per comerços, bars i restaurants durant 2020 "com han fet la gran majoria de municipis veïns", ha afirmat Romero.

Kevin Romero ha afegit que segueixen esperant "els documents amb els que el govern municipal va adoptar aquestes mesura econòmiques" ja que considera que "un govern seriós no ha de prendre mesures de forma arbitrària" i ha recordat que resulta impossible fiscalitzar el govern si no se facilitat la documentació que se sol·licita.


Foto: CS reclama la suspensió de la taxa de terrasses a bars i restaurants del municipi fins a final d’any / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política