hola

El Ple ha aprovat de forma definitiva el Reglament d’Usos de l’Equipament d’arts escèniques CAM Bernades. A la proposta inicial, el grup municipal Republicà va presentar quatre al·legacions, de les quals l'equip de govern incorpora tres i desestima una que feia referència a les antigues carpes del CIM.

Les que s'aproven són afegir que la programació cultural de l'equipament d'arts escèniques CAM Bernades estarà dirigida principalment i primordial a les persones d'entre 16 i 25 anys però que això no exclou que es programin actuacions culturals per altres franges. També canvia el redactat de l'horari dels bucs d'assaig que funcionaran preferentment en horari de tarda/vespre, de dilluns a dissabte, d'acord amb el que es pacti amb l'empresa de gestió del servei o del personal municipal, si la gestió és directa. I la tercera s'afegeix que l'Ajuntament donarà forma pressupostària als acords en programació que estableixi amb la CAMissió. "Totes les persones que formen part de la CAMissió tenen veu i vot en igualtat de condicions, i les decisions es prendran per consens en assemblea.”

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha explicat que manca encara un pla d'usos de l'antic espai de les carpes del Cim que estarà molt vinculat al CAM i per això es desestimava la quarta al·legació presentada pel grup Republicà a qui ha agraït públicament la seva implicació per millorar aquest reglament aprovat inicialment al Ple de gener de 2020.

Solà ha reconegut la tasca feta pels membres de la CAMissió que ha fet variar molt la realitat d'aquest equipament en els darrers quatre anys i que no s'ha aturat durant la pandèmia.

La regidora del grup municipal Republicà Naara Fernández considera que és una gran oportunitat per a la ciutat elaborar aquest pla d'usos per a l'antic espai de les Carpes del Cim i més en la situació postcovid-19 ja que permet tenir control de l'aforament. Fernández creu que podria ser un espai de cultura, de joves i de cohesió social molt important.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha explicat que l'Ajuntament disposa d'un esborrany de pla d'usos inicial fet a través de la Diputació que servirà de punt de partida per elaborar el pla d'usos per al qual ha convidat a l'oposició a treballar conjuntament.

El Reglament d’Usos de l’Equipament d’arts escèniques CAM Bernades ha estat aprovat de forma definitiva amb els vots a favor de Santa Perpètua en Comú (SPEC) grup Republicà i PSC i l'abstenció de Cs.

El ple de juny es va celebrar el dijous 25 de juny i va començar amb un minut de silenci en record de les víctimes de la pandèmia de la Covid-19.


Foto: CAM Bernades / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació celebra avui el Ple del mes de juliol
23 Jul 2020 10:26 - RedaccióLa Corporació celebra avui el Ple del mes de juliol

L'Ajuntament de Santa Perpètua celebrarà aquesta tarda la sessió plenària ordinària del mes de [ ... ]

Política
Santa Perpètua signa el Pacte de Ciutat per a la recuperació social i econòmica
24 Jul 2020 17:58 - RedaccióSanta Perpètua signa el Pacte de Ciutat per a la recuperació social i econòmica

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i els portaveus dels quatre grups municipals del Consistori, [ ... ]

Política
El Ple aprova una nova inversió de gairebé 300.000 euros contra la Covid-19
24 Jul 2020 11:34 - RedaccióEl Ple aprova una nova inversió de gairebé 300.000 euros contra la Covid-19

El Ple de l'ajuntament en la sessió ordinària del juliol celebrada ahir va convalidar administrativament [ ... ]

Política