hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El pressupost ordinari municipal de 2020 ha quedat aprovat definitivament en la primera sessió plenària celebrada ahir 30 de gener amb els vots favorables de SPEC, PSC i grup Republicà i el vot negatiu de C's. El pressupost municipal de 2020 ascendeix a 35,3 milions d'euros.

En aquesta aprovació definitiva s'han desestimat les al·legacions presentades per ERC i la CUP, segons va explicar el tinent d'alcaldia de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, per qüestions bàsicament tècniques.

El grup municipal de C’s va votar en contra del pressupost. El seu portaveu, Kevin Romero, va explicar que el seu grup no està d'acord amb la càrrega impositiva que recau en el veïnat.

Les al·legacions presentades per ERC proposaven afegir partides destinades a la compra d'habitatges i a l'execució del Pla de Mobilitat; incorporar partides per crear una aplicació per a dispositius mòbils que reculli incidències a la via pública, a serveis i equipaments i una altra partida per instal·lar calderes de biomassa en equipaments municipals; també una partida per estudiar la mina d'aigua de Santiga i promoure un concurs públic d'idees pel nou auditori i per a una residència de la gent gran. L'al·legació de la CUP era la municipalització del servei de transport urbà. En aquest cas, l'equip de govern justifica la desestimació perquè es necessita un estudi molt més aprofundit per a contrastar la seva viabilitat.

El pressupost municipal de 2020 es va aprovar inicialment en la sessió plenària del 19 de desembre. La xifra representa un increment del 4,2% en relació al pressupost inicial de l'exercici passat.

Durant el Ple de gener també es va aprovar l'Acord de la mesa General de negociació de matèries comunes del personal funcionari i laboral relatiu a la gestió de borses de treball. El punt va ser aprovat amb els vots favorables de SPEC, PSC i ERC i l'abstenció de C's.


Foto:El Ple va aprovar definitivament el pressupost d'aquest exercici / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’alcaldessa suspèn el Ple de març i les sessions de la junta de govern
17 Mar 2020 13:58 - RedaccióL’alcaldessa suspèn el Ple de març i les sessions de la junta de govern

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha decretat la suspensió del Ple Municipal previst [ ... ]

Política
ERC reclama fermesa fins eliminar el Quart Cinturó del Pla de Mobilitat del Vallès
16 Mar 2020 13:25 - RedaccióERC reclama fermesa fins eliminar el Quart Cinturó del Pla de Mobilitat del Vallès

Esquerra Republicana Santa Perpètua s'ha tornat a mostrar contraria al Quart Cinturó. La formació, [ ... ]

Política
Cs reclama la construcció d'una residència de la Gent Gran
17 Mar 2020 11:25 - RedaccióCs reclama la construcció d'una residència de la Gent Gran

Ciutadans ha presentat una esmena als Pressupostos de la Generalitat per a la construcció d'una residencia [ ... ]

Política