hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha celebrat els resultats d’En Comú Podem (ECP) a Santa Perpètua. Amb 2.754 vots (20,37%) revalida el segon lloc a la ciutat amb una participació mes baixa que al passat abril (5 punts menys).

Aquests resultats han portat a Isabel Garcia, alcaldessa i coordinadora de SPEC a declarar “en primer lloc vull donar les gràcies a les 2754 dones i homes de Santa Perpètua que han tornat a confiar en el diàleg, convertint-nos de nou en la segona força política a la ciutat en unes eleccions generals”.

ECP es situa en segona posició, per darrera del PSC que ha guanyat les eleccions, i per davant d’ERC, Cs, Vox i el PP.

La formació políticam, en un comunicat,  ha valorat que mantenir els resultats en una situació molt polaritzada significa un bon resultat a la comarca i a Catalunya. D’altra banda, la formació ha considerat “un greu error polític i estratègic de Pedro Sánchez la repetició electoral que només ha servit per enfortir l’extrema dreta i fent més difícil ara constituir un govern progressista”, segons Sergi Hernández, responsable d’organització de SPEC. Així mateix, Hernández considera que “cal un govern progressista al servei de la gent per afrontar els grans reptes que té plantejats la societat, enfortir l’estat del benestar, recuperar drets socials i laborals, fer front al canvi climàtic i lluitar per la igualtat entre homes i dones”.

Els resultats electorals locals reafirmen, segons SPEC que Santa Perpètua és una ciutat d’esquerres, on el vot progressista supera el 67%. Segons Isabel Garcia “el volum de vot progressista ens anima a continuar treballant pel diàleg i la convivència, barrant el pas als espais polítics basats en l’odi, la intolerància i la confrontació”.


Foto: Representants de SPEC durant la campanya / SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política