hola

Un total de 18.449 electors perpetuencs estan convocats aquest diumenge 10 de novembre a les urnes en les eleccions generals.

Santa Perpètua disposarà de setze seccions electorals, 33 meses i nou col·legis electorals situats als centres cívics La Creueta, El Vapor, La Florida, Can Folguera, Can Taió i Mas Costa, el Casal d’Avis de la plaça de la Vila i les Escoles Bernat de Mogoda i La Florida. Els col·legis són els mateixos que en les passades eleccions municipals celebrades al maig i obriran a les nou del matí i tancaran a les vuit del vespre.

Per col·legis, el Centre Cívic El Vapor, amb tres seccions i cinc meses, és el que presenta el cens més alt amb un total de 2.836 electors, mentre que el col·legi de l’Escola La Florida, amb una secció i dues meses, registra el cens menor amb 991 electors, segons dades del Departament d’Estadística i Població de l’Ajuntament.
La mesa única de la secció 14 al col·legi del Centre Cívic Can Folguera és la que presenta un nombre més elevat d’electorat amb un total de 785, mentre que la A de la secció 8 de l’Escola La Florida és la que té el cens més baix, amb un total de 410 electors.

En les darreres eleccions generals celebrades a l’abril d’aquest any es va registrar una participació del 78,65% a Santa Perpètua. El PSC va resultar la força política més votada amb un 27,07% dels vots. La segona força va quedar En Comú Podem amb un percentatge del 20,66% . La tercera formació de les eleccions generals va ser ERC amb un 17,85%, i la quarta, C’s amb un 15,21% de l'escrutini. Junts per Catalunya va aconseguir la cinquena posició amb el 5,08% dels vots mentre que la resta de formacions no van arribar al 5%.


Foto: Les darreres eleccions generals es van celebrar a l'abril / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política