hola

El Ple de la Corporació Local corresponent al mes d'octubre va ser el darrer per al regidor de Ciutadans Joan Albalat ja que ha presentat la seva renúncia a l'acte de regidor.

Albalat ha estat regidor a l'Ajuntament de Santa Perpètua durant més de quatre anys, des de l'any 2015 quan es va presentar per primer cop com a candidat a l'alcaldia per Ciutadans. Durant l'anterior mandat va ser el portaveu del seu grup municipal.

Joan Albalat va agrair al personal municipal i als regidors les facilitats de formació i de treball en la seva tasca en l'oposició i va argumentar la seva marxa en "una decisió personal i amb l'esperit de donar pas a gent més jove".

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va acomiadar el regidor de Ciutadans desitjant-li molta sort en els seus projectes de futur, que continuï sent un ciutadà compromès i actiu. Garcia li va dir que esperava que la seva experiència a l'Ajuntament l'hagi enriquit.

La renúncia de Joan Albalat a l'acta de regidor implicarà l'entrada d'una nova regidora al grup municipal de Ciutadans que es farà efectiva en la propera sessió plenària. Seguint la llista de la formació taronja presentada a les darreres eleccions municipals, el relleu d'Albalat el prendrà Helena Martínez, que ahir va estar entre el públic a la Sala de Plens.

Altres punts de la sessió

El Ple va aprovar ahir una modificació puntual de Pla General Municipal d'ordenació urbanística al carrer Blanquer del polígon industrial Santiga. L'objectiu és reordenar l'espai ajustant les zones d'espai lliure. Aquest punt va ser aprovat amb els vots de SPEC, grup Republicà i PSC i l'abstenció de C,s. Un altre punt relatiu a Territori va ser l'aprovació provisional del Pla de Millora Urbana que fa referència al futur passatge de la serradora entre la plaça de la Vila i l'avinguda de Jacint Verdaguer. Després del temps d'exposició pública no s'han registrat al·legacions i ara es podia aprovar, cosa que es va fer amb els vots de l'equip de govern i l'abstenció de l'oposició.

En el decurs del ple d'octubre, la Corporació Local va aprovar un expedient de modificació de crèdit per valor de 197.448,62 euros i un extrajudicial de crèdit de 177,20 euros que van ser aprovats amb els vots de l'equip de govern (SPEC i PSC) i l'abstenció de l'oposició (grup municipal Republicà i C,s). Per unanimitat del Ple es va decidir l'adhesió de l'Ajuntament a la central de compres de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb l'objectiu de poder adquirir productes a millor preu. L'Ajuntament està adherit també a la central de compres de la Generalitat de Catalunya.

L'equip de Govern va donar compte de l'acord de Junta de Govern Local que aprova la instrucció per elaborar una estructura i organització de l'Ajuntament de Santa Perpètua regida per les tres grans àrees i de la qual han de penjar serveis i unitats que quedaran definides segons el protocol establert.


Foto: Juan Albalat durant el seu comiat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova sessió plenària aquest dijous 25 de juny
25 Jun 2020 12:07 - Marta HiraldoNova sessió plenària aquest dijous 25 de juny

La Corporació Local celebrarà aquesta tarda a les set la sessió plenària de caràcter ordinari corresponent [ ... ]

Política
Pere García:
09 Jun 2020 11:15 - RedaccióPere García:"La Generalitat ha de situar l'Educació al centre del seu Pla de Xoc"

El tinent d’alcalde de Ciutadania i Serveis a les Persones i regidor d’Educació de Santa Perpètua, [ ... ]

Política
La CUP considera que el Pla de Mobilitat del Vallès accentuarà els problemes ambientals
29 Jun 2020 11:44 - RedaccióLa CUP considera que el Pla de Mobilitat del Vallès accentuarà els problemes ambientals

El Pla de Mobilitat del Vallès no donarà resposta a les necessitats de la comarca, en un escenari [ ... ]

Política