hola

La CUP de Santa Perpètua, a través d’un comunicat. ha expressat que es disposa a treballar de manera intensa i constant per l’alliberament d’en Ferran Jolis i fa una crida a la ciutadania per participar en les accions que proposin el Grup de Suport a les empresonades del 23S.

La formació qualifica l’empresonament del veí perpetuenc de “segrest” i “injustícia injustificada” i afegeix que “cal respondre a la mentida, l’engany i a la repressió amb autoorganització i amb el suport mutu”. La formació considera que “són moments on cal donar suport a les nostres companyes i a les seves famílies, transformant la ràbia que sentim totes en intel·ligència, astúcia i treball”.

La CUP assenyala que “les nostre armes lluny de ser canons apuntant a innocents esbotzant la seva porta de matinada, seran les idees, les paraules i les accions de desobediència civil activa no violenta”.

Mercat solidari amb els CDR empresonats

D'altra banda, demà dissabte el CDR de Santa Perpètua ha organitzat un mercat solidari amb vermut i música amb l'objectiu de recaptar fons per al perpetuenc empresonat el 23 de setembre en l'operació Judes. El mercat s'instal·larà de 10 a 14 hores a la plaça de la Vila.


Foto: Pancarta que reclama la llibertat de Ferran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política