hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha convidat a la ciutadania perpetuenca a participar en les mobilitzacions convocades a nivell mundial per la “Vaga pel Clima”, especialment a la manifestació de Barcelona aquest divendres 27 de setembre, a les 18h, als Jardinets de Gràcia.

Isabel Garcia, coordinadora de SPEC i alcaldessa de Santa Perpètua considera que “proposem sumar les nostres energies als milions de joves que s’estan mobilitzant arreu del món en defensa del seu futur i per exigir als governs que liderin propostes valentes i efectives per aturar el canvi climàtic”.

L’Ajuntament de Santa Perpètua ja s’ha sumat a la Vaga pel Clima i el Ple del d'avui aprovarà una proposició en aquesta línia de suport. Per la seva part, Sergi Hernández, responsable d’Organització de SPEC i regidor de Transició Energètica i Canvi Climàtic, ha declarat que “és molt important que participi tothom a la Vaga pel Clima, però encara ho és més que desprès continuem mobilitzats i treballant per aconseguir que els governs reaccionin urgentment. La lluita és llarga però no tenim massa temps”. Per aquesta raó, Sergi Hernández ha explicat que l’Equip de Govern de l’Ajuntament està treballant en una proposta de declaració d’Emergència Climàtica a Santa Perpètua que es treballarà properament en el Consell Municipal de Medi Ambient i ha assenyalat que “la declaració ha de ser participada, consensuada i plena de contingut, per a que Santa Perpètua avanci en el model de desenvolupament sostenible”.


Foto: Un cartell a la plaça de la Vila sobre la vaga del clima / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política