hola

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda han considerat una falta de respecte la no assistència de representants del grup municipal de C’s durant l’acte institucional de la Diada, el passat 11 de setembre.

El govern municipal, en un comunicat, ha sortit al pas dels dos darrers comunicats de C’s en els quals anunciaven que no assistirien a l’acte perquè el separatisme s’ha apropiat d’aquesta festa excloent més de la meitat de la societat. Davant d’aquesta afirmació l’alcaldessa ha declarat “és una falta de respecte no assistir com a càrrec públic a un acte institucional per celebrar la Diada Nacional, excusant-se en mentides" i afegeix que "a Santa Perpètua ningú s’ha apoderat de l’acte de la Diada, un acte en el que participen partits i entitats de tot signe i que organitza l’Ajuntament des de fa molts anys”.

Al segon comunicat, C’s exigia a l’Alcaldessa tornar a penjar les banderes d’Espanya i d’Europa a la façana de l’Ajuntament. L’Alcaldessa ha volgut aclarir que “és una pràctica a Santa Perpètua que per la Diada Nacional de Catalunya, només onegin durant un dia la senyera i la bandera de la ciutat, per ressaltar la festivitat nacional i el caràcter local de la mateixa”.

Aquesta pràctica ha estat regulada en dos protocols d’utilització dels símbols per part de l’Ajuntament de Santa Perpètua, un al 2012 i una altra al 2015. Els protocols van ser presentats i aprovats a la Junta de Portaveus, amb presència dels portaveus dels diferents grups municipals, inclòs C’s al 2015, segons afirma el comunicat de l'equip de gover. L’alcaldessa considera que “a C’s només li interessa l’enfrontament i crear problemes on no hi són. Li aconsello al portaveu de C’s que abans de fer declaracions ofensives pregunti als seus companys de partit i no manipuli la informació per confondre la ciutadania”.


Foto: L'alcaldessa i els portaveus de tres grups municipals durant l'ofrena floral en l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política