hola

Ester CasanovasCultura - Literatura

Ester Casanovas, col·laboradora de Ràdio Santa Perpètua amb el programa Pagesos de Ciutat que presenta juntament amb Carles Baldellou, ha editat un llibre per ajudar a fer un hort en qualsevol balcó o terrassa. Pagesos de ciutat, ha estat també el nom escollit per a la publicació que és un manual il·lustrat per fer hort en testos, jardineres i taules. Aquesta tarda, a les 19h, el presenta a la Biblioteca Josep Jardí.

 

Viena edicions va proposar a Ester Casanovas recollir les fitxes que durant aquests nou anys ha anat publicant a través del seu blog picaronablog.com i va fer una tirada de 2.500 exemplars, però ja n'ha hagut de fer una segona edició. El treball no ha estat només recollir les fitxes sinó que Casanovas les ha anat modificant i refent, sobretot les primeres, ja que el que sabia i els materials i eines que llavors podien fer-se servir ara són diferents.

Quan ella va començar hi havia informació del cultiu d'hortalisses al terra però no en contenidors i ella ha seguit el consell d'una amiga que li va dir "escriu el manual que a tu t'hagués agradat tenir quan vas començar". Amb aquest objectiu ha treballat i espera haver-ho aconseguit ja que ha utilitzat un llenguatge planer partint de la idea que per a qui el llegeixi sigui la primera vegada que s'enfronti al cultiu en contenidors. El llibre està il·lustrat amb dibuixos explicatius per fer més fàcil i clares les tasques i passes a fer per poder conrear diferents espècies vegetals en contenidors de diferent mida.

Foto: L'autora de Pagesos de Ciutat, Ester Casanovas / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]