hola

Un total de 242 persones van participar a la XXVI Marxa en bicicleta que va sortir, per primer cop, des del parc Central i que també va ser el punt d'arribada.

La ruta de vuit quilòmetres fins a la torre del Rector va registrar 110 inscrits mentre que la de 16 quilòmetres fins a Gallecs va comptabilitzar 132 participants. Aquesta activitat lúdica i esportiva té per objectiu donar a conèixer els indrets del nostre municipi fent servir un mitjà de transport sostenible i saludable com la bicicleta. L'activitat ja tradicional en el marc de la Festa Major d'estiu també arrenca la programació de la setmana de la Mobilitat Sostenible que enguany tindrà lloc del 16 al 22 de setembre.

La regidora de Medi Ambient, Neus Garcia, ha destacat la participació a la marxa en Bicicleta i el fet que la sortida s'hagi fet al parc central, un lloc més ampli que la plaça de la Vila, punt de partida de les primeres 25 edicions de la prova.

La regidora també ha valorat que cada anys uns 250 incondicionals participen a la Marxa en Bicicleta a primera hora del matí del diumenge de Festa Major.

Neus Garcia també ha comentat que la Marxa en Bicicleta forma part de la programació de la setmana de la Mobilitat Sostenible.

 

Concurs de paelles

El grup Los de la valla es va emportat el primer premi de degustació del concurs de paelles de Festa Major que es va desenvolupar ahir diumenge al parc de Catalunya. Un total de 30 grups, que van mobilitzar més de 500 persones, van participar a l'activitat que ja ha celebrat 26 edicions. El jurat ha destacat que la qualitat de les paelles d'aquest any ha estat superior a la de l'any passat.

Los de la valla, que el formaven 16 persones, es van emportar un premi de 125 euros. El col·lectiu va explicar que es va presentar dues vegades fa deu anys i van guanyar un cop però que des de llavors no havien tornat a presentar-se. El segon premi de degustació va recaure en el grup Llibertat que es va endur un premi de 100 euros; i el tercer guardonat va ser el grup Los Juanes, amb un premi de 75 euros.

Pel que fa a la decoració el primer premi va ser pel grup La que ha liado pollito,; el segon per Wakisneins; i el tercer per Los pulpeiros. En aquesta ocasió van rebre vals de compra cedits per l'associació de concessionaris del mercat municipal, valorats en 75 ,50 i 25 euros, respectivament.

D'altra banda, la festa de l'escuma va omplir la plaça de la Vila d'infants i adults que van poder refrescar-se amb la música del grup d'animació. La rambla va acollir un nou concert vermut, una activitat novetat en la programació de Festa Major que ha estat molt ben rebuda per part de la ciutadania.

 

Futbol fang

Un total de quinze equips, dels disset que s’havien inscrit, van gaudir ahir a la tarda de la segona edició del futbol fang, que es va celebrar al costat del Centre de Futbol Municipal Paco Navarro.

Els equips han assenyalat haver passat una bona estona i han coincidit en la dificultat de moure’s pel fang, on s’hi han quedat vambes i en algun cas a alguns participants fins i tot els ha calgut ajut per sortir del camp. Tot i que s’han marcat gols, l’activitat no estava concebuda com una conpetició sino que consistia en passar una bona estona i per aquest motiu s’ha premiat per cada categoria el fair play i als equips més divertits.

En categoria d’infants, Fluor team ha estat l’equip més divertit, mentre que Los guerreros del barro han aconseguit la menció al fair play. En la categoria de joves, els Motapuercos han estat els més divertits, mentre que les Pecaminoses han rebut el fair play, menció que en categoria d’adults ha recaigut en els Van de Cools. Els Rocieros, vestits amb davantals de llunes i flors al cap, han estat els més divertits en categoria d’adults.

 

Pop per a xics

Versions de cançons de The Police, de Michael Jackson, The Beatles i Txarango han estat alguns del temes interpretats en l’espectacle familiar Pop per a xics, celebrat ahir a la tarda a l’amfiteatre del parc Central. Un concert que va comptar amb la interacció constant del públic i durant el qual un grup de nens i nenes van pujar a l’escenari a interpretar el ‘Sol solet’ i els assistents van formar un trenet per ballar WMCA de Village People.

La música amb el concert de tarda i el ball del fanalet també va protagonitzar el tercer dia de Festa Major. Ahir també van finalitzar Els Deskoncerts que una edició més s'han celebrat al parc de la Ribera.


Foto: El futbol fang va registrar quinze equips / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
26 Abr 2024 09:50 - RedaccióAquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

La jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals s’ha programat per al dissabte 27 d’abril [ ... ]

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]