hola

Divendres, dissabte i diumenge el parc de la Ribera tornarà a ser la seu dels Deskoncerts 2018 coincidint amb la Festa Major. Una comissió de joves i la Regidoria de Joventut han treballat des del novembre passat per tal d'elaborar al cartell del qual podrà gaudir la ciutadania.



Aquest any, la tipologia dels Deskoncerts pel que fa a estils musicals és eclèctica. El divendres actuaran grups de rock, però dissabte hi haurà rock alternatiu i música electrònica mentre que diumenge hi ha previst concerts de rap i cançons populars catalanes. Les tres jornades acabaran amb una sessió de punxadiscos.

El primer dia de Festa Major, divendres a partir de les 23 h, actuaran tres grups de rock Sensa Yuma, The Capaces (0.15 h) i La Banda Trapera del Río (2.15h). Sensa Yuma és un grup del que diuen els crítics són una mena de diamant en brut del punk i presentaran a Santa Perpètua temes del seu darrer treball Punkrockers.

El segon grup The Capaces ens oferiran temes del seu darrer disc, el sisè, Rawness amb una furiosa barreja de punk, rock and roll i hardcore. I el tercer dels Deskoncerts de divendres és el grup de Cornellà la Banda Trapera del Río, considerada una de les precursores del punk a l'estat espanyol que conrea el rock urbà amb sonoritats de garage rock. La nit acabarà amb DJ Peón.

Dissabte 1 de setembre, la nit dels Deskoncerts serà per Mimètic Theory (14h), La Sra. Tomasa (2.30h) i OldReadyBoys (4.30h). Mimètic theory interpreta rock alternatiu. El cap de cartell d'aquesta nit és La Sra. Tomasa que fonamenta la seva base musical en estils que oscil·len entre l'arrel de la música llatinoamericana i electrònica. Els perpetuencs OldReadyBoys tancaran la nit punxant temes per ballar fins que surti al sol i arribi el moment de la Despertada.

El darrer dia dels Deskoncerts serà diumenge a partir de la mitjanit. Aquesta nit serà més tranquil·la i podreu gaudir amb Vito, un raper perpetuenc, i amb Miquel del Roig (2h), un cantant ebrenc conegut per oferir concerts en solitari amb un popurri de cançons populars, peces pròpies i adaptacions d'èxits contemporanis al català. Els Deskoncerts acabaran amb el DJ Chekeré, un dels habituals a la Sala Apolo de Barcelona.

El regidor de Joventut i de Cultura, Marçal Solà, ha volgut destacar la feina feta per la Comissió dels Deskoncerts durant pràcticament un any. Solà ha recordat que les comissions estan obertes a rebre persones i idees.

El regidor de Joventut i Cultura es mostra convençut que el cartell dels Deskoncerts 2018 agradarà a la ciutadania ja que s'ha mirat d'aconseguir artistes amb estils musicals diversos.

Els Deskoncerts 2018 tornaran a omplir el parc de la Ribera aquesta Festa Major. També, per segon any, es posarà en marxa el Protocol contra les agressions sexistes en l’àmbit de l’oci nocturn SPM lliure de sexisme.

 


Foto: El parc de la Ribera acull una nova edició de Deskoncerts / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El 47è cros de l'Escola Bernat de Mogoda registra uns 175 participants
06 Maig 2024 12:10 - RedaccióEl 47è cros de l'Escola Bernat de Mogoda registra uns 175 participants

Unes 175 persones van participar al 47è cros de l’Escola Bernat de Mogoda que va organitzar l'AFA [ ... ]

Vuit dotacions de Bombers van participar en l'extinció d'un incendi a un comerç de Centre Vila
03 Maig 2024 13:11 - RedaccióVuit dotacions de Bombers van participar en l'extinció d'un incendi a un comerç de Centre Vila

Vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar ahir a la tarda a Santa Perpètua per [ ... ]

L'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'
03 Maig 2024 11:50 - RedaccióL'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'

L'Aula del Parc programa el diumenge 12 de maig la neteja de la riera de Caldes, una activitat que s'emmarca [ ... ]