hola

L’Ajuntament recorda que enguany es posen també a la venda les banderoles per guarnir balcons i finestres. El preu és d’un euro que anirà destinat al projecte de l'aulari a les escoles d'Artemou, a Mauritània, que desenvolupa l'ONGD local SPSolidària.


Les banderoles es poden adquirir a Aire, espai de creació; Cal Rellotger; Codina Regals; El planeta de Alba; Floristeria Dani; Griñan; Nino Sabaters; Seguros Bilbao; Servigest empresarial SL; Seyma drogueries SL; Xarcuteria Subirats i Yolanda Bartrina. També es poden adquirir les banderoles a La Granja Soldevila, el Mercat Municipal i l’Ajuntament de Santa Perpètua.

L'ONGD SPSolidària s'ha mostrat molt contenta pel fet que la comissió de la Festa Major hagi pensat en un dels seus projectes per dedicar les banderoles solidàries. L'entitat informa que el projecte està a punt d'acabar després de tres fases diferents en les quals s'han creat les aules necessàries per encabir dignament a tot l'alumnat del poble d'Artemou, magatzem de material, oficines i lavabos. I ha subratllat que les diferents fases han tingut el suport econòmic d'entitats locals i de la ciutadania amb la venda de les banderoles de la Festa Major.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El 47è cros de l'Escola Bernat de Mogoda registra uns 175 participants
06 Maig 2024 12:10 - RedaccióEl 47è cros de l'Escola Bernat de Mogoda registra uns 175 participants

Unes 175 persones van participar al 47è cros de l’Escola Bernat de Mogoda que va organitzar l'AFA [ ... ]

Vuit dotacions de Bombers van participar en l'extinció d'un incendi a un comerç de Centre Vila
03 Maig 2024 13:11 - RedaccióVuit dotacions de Bombers van participar en l'extinció d'un incendi a un comerç de Centre Vila

Vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar ahir a la tarda a Santa Perpètua per [ ... ]

L'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'
03 Maig 2024 11:50 - RedaccióL'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'

L'Aula del Parc programa el diumenge 12 de maig la neteja de la riera de Caldes, una activitat que s'emmarca [ ... ]