hola

La Policia Local de Santa Perpètua s’ha sumat a la campanya #PelsValents, una iniciativa solidària per col·laborar en la recaptació de fons per a la construcció del centre oncològic infantil més gran que hi haurà a Europa, el SJD Pediatric Center Barcelona, de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La campanya consisteix en la distribució d’escuts solidaris, d’aparença semblant als oficials de la Policia, que porten imprès el lema de la campanya #PelsValents i que es poden enganxar en qualsevol peça de roba. Aquests escuts tenen un filet de color daurat, per identificar la lluita contra el càncer, i es poden adquirir amb un donatiu de 4 euros, que es destinaran íntegrament a la construcció d’aquest equipament oncològic infantil.

Una desena d’entitats s’han interessat a col·laborar amb la Policia Local en aquesta iniciativa per lluitar contra el càncer infantil. L’associació de paradistes del Mercat Municipal, Els Comerciants, els clubs de Patinatge i Rítmica, Protecció Civil i les AMPA de les escoles Els Aigüerols, Santiga, Bernat de Mogoda i Santa Perpètua i del Col·legi Sagrada Família ja s’han sumat i seran punts de distribució dels escuts policials de la campanya, que es perllongarà fins al mes d’octubre. Els agents de la Policia Local que se sumin a la campanya també lluiran l’escut al seu uniforme. Tots els regidors i regidores de la Corporació també s'han sumat a la campanya i han adquirit l'escut, amb el qual es van fotografiar en finalitzar la sessió plenària del 22 de febrer. La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Valenzuela, s’ha mostrat il·lusionada per col·laborar en aquesta iniciativa solidària amb els infants malalts de càncer. També ha animat a les entitats a sumar-s’he a la campanya i a la ciutadania a adquirir aquests escuts solidaris. Alhora, la regidora ha engrescat a tothom a fer-se fotografies amb l’escut i compartir les imatges per les xarxes socials amb el hastag #PelsValents.


Foto: La Corporació local s'ha sumat també a la campanya i han adquirit escuts solidaris / L'informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]