hola

La secció de Patrimoni Natural del Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) presenta el 16 de febrer a les 20 hores al Centre Cívic El Vapor la campanya La veritat de la cacera.

Aquesta iniciativa pretén asseny­alar els riscos que representa l’activitat cinegètica i plantejar alternatives ètiques o incruentes de la gestió del medi natural.

La campanya aplega a reconeguts col·lectius vinculats a la defensa de la natura i a la protecció dels animals i consideren que les entitats ambientals i la ciutadania no tenen veu quan es parla de la caça, i la seva realitat (socioeconòmica, ambiental i ètica) està amagada i/o distorsionada, a causa dels lobbies de la cacera que tenen molta visibilitat pública. La presentació anirà a càrrec de Raúl Bastida, membre de la plataforma S.O.S. Delta del Llobregat i compta amb la col·laboració del Cineclub Cisco Mosenya.

El responsable de la secció de Patrimoni Natural del CREM, Xesco Macià, ha explicat que l’entitat es va adherir a aquesta campanya fa uns mesos i ha informat que La veritat de la cacera es va presentar públicament al novembre de 2017. Macià explica que “volem posar de manifest que la gestió de la cacera és pot realitzar d’una altra manera no només tenint en compte una veu, la dels caçadors, sino també les de les entitats ambientalistes”.


Foto: Xesco Macià durant una activitat de creació de caixes niu al Dia Mundial del Medi Ambient a Santiga / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]