hola

CAM Bernades acull el 18 de febrer la Competició Freestyle organitzada per l’equip DIMO (Dinamitzadors del Medi Obert) de la Regidoria de Joventut. El freestyle rap és un estil en el que les lletres es creen al moment, improvisant sobre un ritme.

Està previst que s’obrin les portes a les 17 hores, tot i que les persones que hi vulguin participar poden insciure des de les 15.30 a les 16.30 hores al mateix equipament. Hi haurà un màxim de 32 inscrits que pujaran a l’escenari a cantar seguint l’ordre d’inscripció, tal i com ha explicat Jesús Tejada, un dels dinamitzadors DIMO.

A més de les improvisacions, també s’han programat els concerts de les formacions perpetuenques ABL, Trave, Jeep & Ilde i Inki por seckerone+Street rapers. “La idea de l’activitat va sorgir a partir d’una demanda d’uns nois que volien fer un esdevinement de rap” explica Tejada i afegeix que des de l’equip DIMO “sempre hem recolzat les iniciatives que sorgeixen des d’aquest col·lectiu perquè estan molt implicats i tenen moltes ganes de fer coses”.

Així, la Competició Freestyle s’ha treballat a partir d’una comissió que ha decidit que hi haurà diferents proves a les que s’hauran d’enfrontar els participants. A la primera prova, hauran de rapejar a partir d’una paraula que els donarà l’organització i el jurat, format per cinc membres de la comissió, seleccionarà els setze millors. Seran aquests els que entraran a competició. L’activitat compta també amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Els Comerciants que ha cedit dos vals de 30 i 15 euros i un entrepà i beguda al Bar Tapas Bike per als tres primers classificats.

Jesús Tejada ha explicat que aquesta activitat vol reflexionar també sobre el lema Prou etiquetes. “Vam fer una dinàmica participativa amb la comissió i vam detectar que els joves pensen que la societat creu que els rapers són drogadictes, mals estudiants, ignorants... Així, l’objectiu d’aquest esdeveniment és també desestigmatitzar el col·lectiu”, explica Tejada.


Foto: Baralla de galls organitzada per l’equip DIMO al parc Municipal al maig de 2017 / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La comunitat musulmana dona aliments a més de 190 persones durant el mes del Ramadà
02 Jun 2020 12:24 - RedaccióLa comunitat musulmana dona aliments a més de 190 persones durant el mes del Ramadà

Durant el mes del Ramadà la comunitat musulmana de Santa Perpètua de Mogoda Mesquita Al-nour ha donat [ ... ]

El Casal Popular endega una campanya per aconseguir 50 noves persones associades
01 Jun 2020 11:13 - RedaccióEl Casal Popular endega una campanya per aconseguir 50 noves persones associades

El Casal Popular Pit Roig ha endegat una campanya a través de xarxes socials per aconseguir 50 persones [ ... ]

L’Hospital de Mollet rep una distinció internacional en la seva lluita contra el tabaquisme
01 Jun 2020 10:51 - RedaccióL’Hospital de Mollet rep una distinció internacional en la seva lluita contra el tabaquisme

La Fundació Sanitària Mollet ha rebut el ‘nivell or’ per part de la Xarxa Internacional d’Hospitals [ ... ]