hola

CAM Bernades acull el 18 de febrer la Competició Freestyle organitzada per l’equip DIMO (Dinamitzadors del Medi Obert) de la Regidoria de Joventut. El freestyle rap és un estil en el que les lletres es creen al moment, improvisant sobre un ritme.

Està previst que s’obrin les portes a les 17 hores, tot i que les persones que hi vulguin participar poden insciure des de les 15.30 a les 16.30 hores al mateix equipament. Hi haurà un màxim de 32 inscrits que pujaran a l’escenari a cantar seguint l’ordre d’inscripció, tal i com ha explicat Jesús Tejada, un dels dinamitzadors DIMO.

A més de les improvisacions, també s’han programat els concerts de les formacions perpetuenques ABL, Trave, Jeep & Ilde i Inki por seckerone+Street rapers. “La idea de l’activitat va sorgir a partir d’una demanda d’uns nois que volien fer un esdevinement de rap” explica Tejada i afegeix que des de l’equip DIMO “sempre hem recolzat les iniciatives que sorgeixen des d’aquest col·lectiu perquè estan molt implicats i tenen moltes ganes de fer coses”.

Així, la Competició Freestyle s’ha treballat a partir d’una comissió que ha decidit que hi haurà diferents proves a les que s’hauran d’enfrontar els participants. A la primera prova, hauran de rapejar a partir d’una paraula que els donarà l’organització i el jurat, format per cinc membres de la comissió, seleccionarà els setze millors. Seran aquests els que entraran a competició. L’activitat compta també amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Els Comerciants que ha cedit dos vals de 30 i 15 euros i un entrepà i beguda al Bar Tapas Bike per als tres primers classificats.

Jesús Tejada ha explicat que aquesta activitat vol reflexionar també sobre el lema Prou etiquetes. “Vam fer una dinàmica participativa amb la comissió i vam detectar que els joves pensen que la societat creu que els rapers són drogadictes, mals estudiants, ignorants... Així, l’objectiu d’aquest esdeveniment és també desestigmatitzar el col·lectiu”, explica Tejada.


Foto: Baralla de galls organitzada per l’equip DIMO al parc Municipal al maig de 2017 / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Residu Zero recull 80 quilos de brossa a la riera de Caldes
15 Gen 2021 11:52 - RedaccióResidu Zero recull 80 quilos de brossa a la riera de Caldes

L’entitat local Residu Zero SPM va participar el passat 27 de de sembre en una recollida de brossa [ ... ]

La Generalitat anuncia que el curs vinent es posarà en marxa el primer Institut Escola
15 Gen 2021 11:48 - RedaccióLa Generalitat anuncia que el curs vinent es posarà en marxa el primer Institut Escola

La Generalitat de Catalunya ha anunciat aquesta setmana que l’aposta de creació del primer Institut [ ... ]

Els Mossos d'Esquadra posen en marxa la cita prèvia per posar denúncies a comissaria
15 Gen 2021 11:42 - RedaccióEls Mossos d'Esquadra posen en marxa la cita prèvia per posar denúncies a comissaria

Els Mossos d’Esquadra ha posat en marxa un sistema de cita prèvia per a posar denúncies amb l’objectiu [ ... ]