hola

Un biòleg i una bioinformàtica doctorats i amb experiència en recerca internacional estan darrera del projecte Labclub que inicia la Biblioteca Josep Jardí al mes de febrer.

L’equipament ha programat una sessió mensual temàtica de febrer a maig. La primera cita del cicle serà demà 16 de febrer a les 17.30 hores i el títol de l’activitat és Bojos per la química. Des de Labclub expliquen que durant el taller “explorarem els experiments de química de tota la vida jugant amb dilucions, densitats, canvis d’estat i de color, reaccions…i potser alguna explosió”. Els participants a més, es podran familiaritzar amb les unitats de mesura i aprendran a fer servir els estris de laboratori. El Labclub està adreçat a infants d’entre 6 i 12 anys i per participar cal inscripció prèvia a la Biblioteca Josep Jardí. Per a aquesta sessió s'han omplert les 25 places disponibles.

Les properes sessions del cicle estan previstes per al 16 de març (El magnetisme, una força quasi màgica), el 27 d’abril (De quin color és la llum?) i el 18 de maig (Squishy circuits).

La directora de l’equipament, Míriam Gásquez, ha explicat que l’any passat van tenir molt d’èxit els tallers que es van programar sobre arqueologia i que les famílies demanaven que es tornés a fer alguna activitat per aquesta franja d’edat. És per aquest motiu que s’ofereix el cicle Labclub que constarà de quatre sessions. S’ofereixen 25 places per a cada sessió exclusives per als infants que no han d’anar acompanyats per adults. La sessió d'aquest divendres ha omplert les places.

 

Foto: Biblioteca Josep Jardí / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]